12049461_936486603053240_8061676541064960962_n

Το Σάββατο, 2 Απριλίου η ομάδα Deep Phase μας προσκαλεί στο Steam, σε μια ακόμα αξέχαστη βραδιά, με καλεσμένο έναν από τους πιο χαρισματικούς καλλιτέχνες του Μεξικό, τον Hector. Ιδρυτής της πολλά υποσχόμενης VL Recordings και της Vatos Locos crew, καθώς και πρόσφατα resident των Music On events του Marco Carola, θα βρεθεί στα decks του Steam, για να μας συναρπάσει. Στα decks θα ανέβουν οι MIKEE, DIO JR και DEL MAR.

Λίγα πράγματα για τον Hector

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μεξικό, η ζωή του Hector καταναλώθηκε από τη μουσική που προέρχονταν όχι μόνο από τη μητέρα πατρίδα του, αλλά και από το εξωτερικό. Το δέλεαρ του ρυθμού τον τράβηξε έτσι ώστε να αναζητήσει ένα νέο τόπο όπου θα μπορούσε ελεύθερα να εκφράσει την αγάπη του για την μουσική. Με την εγκατάστασή του στο Λονδίνο και την εργασία του στο Phonica Records store έτεινε να αποδειχθεί μία σημαντική στιγμή στην καριέρα του. Ήταν εδώ όπου ο Hector συνάντησε τους Anja Schneider και Loco Dice, οι οποίοι και οι δύο αργότερα του έδωσαν θέση εργασίας στις δισκογραφικές τους Mobilee και Desolat. Όντας στο κέντρο της δράσης ήταν αυτό που βοήθησε τον Hector να γίνει ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα της underground house και techno σκηνής. Είναι ο άνθρωπος με όλους τους μεγάλους ‘παίκτες’ στην ατζέντα του αλλά χρησιμοποιώντας αυτές τις δύσκολα αποκτημένες διασυνδέσεις με φειδώ και είναι αυτός ο χαλαρός και ευθύς τρόπος του που τον έκανε να αποκτήσει φίλους και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Το 2015, ο Hector αποφάσισε να βοηθήσει και άλλους ανερχόμενους djs συγκεντρώνοντας σε μία ομάδα μερικούς από τους πλέον ταλαντούχους και υποτιμημένους παραγωγούς και djs, δημιουργώντας τους Vatos Locos τους ‘τρελούς’ που πρωτοεμφανίστηκαν σαν ολοκληρωμένη ομάδα στο BPM Festival, Mexico, παρουσιάζοντας ένα από τα καλύτερα shows σε αυτό το μεγάλο γεγονός. Είναι μία οικογενειακή υπόθεση, αλλά χωρίς εγωκεντρισμούς και με μία δημοκρατική προσέγγιση έτσι ώστε να ταράξουν τα νερά, – ‘εάν κατορθώνεις τα καλύτερα στο στούντιο και στα decks τότε γίνεσαι αποδεκτός σαν μέλος της ομάδας, ανεξάρτητα από το ποιος είσαι’. Ο Hector συνεχίζει να παράγει μουσική για αρκετές δισκογραφικές, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους καλλιτέχνες καθώς και με πρωτοεμφανιζόμενους, αντί να βάλει τα θεμέλια για μία δική του δισκογραφική εταιρεία. Η δίψα του στο να παίζει στα μεγαλύτερα clubs και φεστιβαλ σε όλο το κόσμο είναι αδυσώπητη, όπως αποδεικνύεται από την τελευταία του ενσωμάτωση σαν resident στα Music On events του Marco Carola στην Amnesia, Ibiza. Επιπλέον παίζει σε φεστιβάλ όπως: Time Warp, DEMF, Kazantip, Awakenings, BPM, Hideout and Sunwaves, παράλληλα με sets σε clubs όπως τα Tokyo’s Womb, Space Miami, Fabric London και New York’s Output. Ένα όνομα που χαίρει εκτίμησης από όλες της πλευρές της underground σκηνής, ο Hector είναι γεμάτος εκπλήξεις, είτε παίζει στην ταράτσα του Amnesia ή δημιουργεί hypnotic grooves στο στούντιο. Και με την ομάδα των Vatos Locos να επιταχύνει την παρουσία της στη σκηνή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ήρεμο παρουσιαστικό του διαψεύδει κάποια αλλαγή στις κινήσεις του παιχνιδιού.

Η Deep Phase δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες της Popaganda να κερδίσουν δύο διπλές προσκλήσεις. Κάνε Like, Comment και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook Page της Popaganda, και μπες στην κλήρωση μέχρι το Σάββατο 2 Απριλίου στις 14.00 το μεσημέρι. Οι 2 νικητές θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post. 

12524353_10153969523923996_1677238489146589839_n

Deep Phase presents HECTOR, MIKEE, DIO JR, DEL MAR, Σάββατο, 2/4/2016, @Steam, Ευριμέδοντος 3, Γκάζι, Αθήνα, Doors open at 00:05 till 08:00, Τιμές εισόδου:10 ευρώ έως τις 02:00, 13 ευρώ μετά τις 02:00, Τιμή φιάλη Tables: 140 euro