Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
22.08.2024

Λούνα Πάρκ, Πευκοχώρι: Πλούσιο το ποινικό μητρώο του 21χρονου χειριστή

Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί μεταξύ άλλων για ενδοοικογενειακή βία, κλοπές αυτοκινήτων και ληστείες
Λούνα Πάρκ, Πευκοχώρι: Πλούσιο το ποινικό μητρώο του 21χρονου χειριστή

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του άτυχου 19χρονου, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση. Σύμφωνα με το MEGA ο 21χρονος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη αφέθηκε ελεύθερος καθώς η εισαγγελέας έκρινε ότι είναι ελλιπής ο φάκελος με τον οποίο παραπέμφθηκε και θα πρέπει να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, ο 21χρονος χειριστής έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, κλοπές αυτοκινήτων και ληστείες μεταξύ άλλων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές τον έχουν προσαγάγει έξι φορές. Τέλος οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αυτό το καλοκαίρι βρέθηκε στη Χαλκιδική, προκειμένου να βρει «ξεφύγει» από το Κιλκίς, εξαιτίας λόγων που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ είχε ενημερώσει πριν περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα από τις 9 Ιουλίου, πως το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του.

Το έγγραφο του ΑΤ Κασσανδρείας προς τον Δήμο Κασσάνδρας, επισήμαινε πως ο έλεγχος της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου και τότε διαπιστώθηκε ότι στερείται σχετικής γνωστοποίησης.

Το έγγραφο αυτό μάλιστα είχε επικολληθεί στην επιχείρηση, ως συνοδευτικό με ένα έγγραφο του δήμου Κασσάνδρας. Την ίδια ώρα η οικογένεια του 19χρονου ζητά απαντήσεις, με τον πατέρα του να ξεσπά και να ξεκαθαρίζει πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον χαμό του γιου του, ενώ οι πραγματογνώμονες συνεχίζουν την έρευνα για συλλογή στοιχείων.

πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.