Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.04.2024

Ρέθυμνο: Καταγγέλλουν εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Αφορμή σύμφωνα πάντα με την καταγγελία για την επιχείρηση των αστυνομικών, ήταν να βρεθεί το άτομο που έγραψε συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης στο κέντρο της πόλης.
Ρέθυμνο: Καταγγέλλουν εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου – Ανακοίνωση από τις οργανώσεις ΝΑΡ και νΚΑ Κρήτης. Εισβολή αστυνομικών στις 26/4 στις 5 το πρωί, σε σπίτι φοιτητών στο Ρέθυμνο, εκ των οποίων η μια είναι φοιτήτρια της Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης -μέλος της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Attack- και την προσαγωγή τους στην Ασφάλεια, καταγγέλλουν οι οργανώσεις ΝΑΡ και νΚΑ Κρήτης.

Στις πέντε το πρωί τα χαράματα της Παρασκευής στο Ρέθυμνο εισέβαλαν οχτώ (8) αστυνομικοί συνοδευόμενοι από εισαγγελέα και αστυνομικό σκύλο σε σπίτι φοιτήτριας, την ώρα που αυτή κοιμόταν και την προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον συγκάτοικό της!  

Όταν ζητήθηκαν εξηγήσεις οι αστυνομικοί παραδέχτηκαν πω η όλη επιχείρηση στήθηκε για να… βρεθεί ποιος ευθύνεται  για κάποια συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που γράφτηκαν στην πόλη στις 25 Μάρτη! Μετά από αρκετή ώρα και αφού προηγήθηκαν έντονες διαμαρτυρίες οι φοιτητές αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κατηγορίες καθώς εκτός άλλων αποδείχτηκε ότι εκείνη τη μέρα η φοιτήτρια βρισκόταν στην Αθήνα. 

Πηγή 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.