Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Στο αυθεντικό στέκι του burger

Βρεθήκαμε στα Goody's Burger House και δοκιμάσαμε τα νέα Angus Burgers.
Φωτογραφίες: Ασπασία Κουλύρα
GBH_Store_Chalandri

«Ρε συ στα Goody’s στο Χολαργό πας; Θυμάμαι ότι πηγαίναμε και κοιτάγαμε την οικοδομή έχοντας μεγάλη αγωνία ν’ ανοίξουν», με αυτά τα λόγια με αποχαιρετά ένας συνεργάτης μου στην Popaganda. Μιλάμε για 22 χρόνια πριν.  Στην επιστροφή έπρεπε να του εξηγήσω πως τα Goody’s δεν είναι πια τα ίδια που ήξερε. Η νέα εποχή θέλει ο βασικός κορμός του λογότυπου Goody’s να αλλάζει και επιπλέον να προστίθεται και ο χαρακτηρισμός BurgerHouse που προσδιορίζει πλήρως το ύφος των νέων καταστημάτων. 

 

g13
g12

Η προσθήκη δεν γίνεται μόνο για τη μαρκίζα αλλά επηρεάζει και όλη τη φιλοσοφία που θα συναντήσει κανείς στα Goody’s Burger House. Ας ξεκινήσουμε από το περιβάλλον. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες  η διακόσμηση έχει αλλάξει ριζικά. Ξύλο με χρώματα, 3d κατασκευές, συνθέσεις και λεπτομέρειες να θυμίζουν αυτά τα αυθεντικά μπεργκεράδικα που βλέπουμε στην Αμερική. 

g10
g14
 

Η τεχνολογία βρίσκεται παντού στο κατάστημα, είτε με το δωρεάν wi-fi είτε είτε με τα tablets που θα βρείτε έτοιμα για χρήση είτε με τις θέσεις για φορτιστές, είτε στον τρόπο που είναι διαμορφωμένα ορισμένα τραπέζια. Οι αλλαγές, όμως, δεν σταματούν εκεί αλλά έχουν να κάνουν και με το προσωπικό, αφού πλέον γίνεται προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών από τα νέα και φιλικά παιδιά που εργάζονται στα Goody’s Burger House. Η μουσική όση ώρα ήμασταν εκεί ικανοποιούσε τους φίλους της καλής ροκ μουσικής. Και επειδή όλα αυτά μπορεί να σας μοιάζουν μακρινά, καλό είναι να ξέρετε πως η «φάση» δεν είναι μόνο στο Χολαργό αλλά λειτουργούν πάνω από 48 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και αναμένονται περισσότερα, καθώς το concept αναπτύσσεται ταχύτατα.

 

g9
g6

Η αγωνία ήταν έντονη για το μενού. «Δηλαδή δεν θα έχει πια Chicky’s ή Golden», ρωτάω τον καταστηματάρχη. Με καθησυχάζει αμέσως. «Όλα υπάρχουν αλλά σου συνιστώ να δοκιμάσεις τα καινούρια Angus Burgers με 100% angus beef.» Για κάτσε, Αngus; Κάτι σοβαρό έχει γίνει εδώ. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: το Αngus beef προέρχεται από φυλή βοδινών ελευθέρας βοσκής, τα οποία δεν εκτρέφονται με ορμόνες ταχείας ανάπτυξης. Ως αποτέλεσμα των ειδικών συνθηκών εκτροφής τους, παράγουν πιστοποιημένο κρέας εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά Όλο αυτό έχει σαν απώτερη κατάληξη το Angus να θεωρείται το  καλύτερο μοσχαρίσιο κρέας για burgers στον κόσμο. Και τώρα με τα Goody’s Burger House μπορείτε να το γευτείτε σε όλη την Ελλάδα, όχι σε μία αλλά σε τέσσερις διαφορετικές συνταγές που σερβίρονται στο τραπέζι σας. 

g16
g15

Δύο είναι τα κοινά στις τέσσερις συνταγές (μαζί με την ντομάτα και το μαρούλι). Το μαλακό ψωμάκι brioche (το ενδεδειγμένο είδος, κατά την ταπεινή μου άποψη για burger) και το Angus μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Το κρέας έχει τόσο έντονη γεύση που χρειάζεται μόνο αλάτι και πιπέρι για να ετοιμαστεί. Ξεχάστε μυρωδικά και άλλα παραφερνάλια. Στο Smokey έρχεται η καπνιστή μαγιονέζα να δώσει μια ιδιαίτερη γεύση. Στο Mighty Greek το κίτρινο τυρί αντικαθίσταται από sauce φέτας. Το αγαπημένο μου είναι το Rock n’ Rolla με chips κρεμμυδιού και sauce τρούφας παρακαλώ. Τέλος για τους δυνατούς ουρανίσκους υπάρχει το Red Hot Chili Burger με την προσθήκη του bacon και δύο καυτερών σαλτσών ( spicy sriracha και Thai). Αν πάρετε την deluxe έκδοση, θα εμπλουτιστεί το πιάτο σας με τηγανιτές πατάτες Country Style (με ψήγματα φλούδας) και δύο βαζάκια με κέτσαπ και μουστάρδα.

g4

Φεύγοντας από το μαγαζί αναπόλησα μεν το άσπρο μπολ με τις πατάτες που τρώγαμε παλιά αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ενθουσιασμένος από το πιάτο με τον πιο νόστιμο κιμά του κόσμου και από τα Goody’s στα Goody’s Burger House, σε μια εξέλιξη που ενδυναμώνει την γευστική εμπειρία μετατρέποντας το αγαπημένο σας κατάστημα σ’ ένα αυθεντικό στέκι για burger.

POP TODAY
LIFE
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.