Το Cyclehack Athens απευθύνεται σε μηχανικούς, designers, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές, καλλιτέχνες, ανήσυχους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες της Αθήνας και, γενικά, σε όλους εσάς που προτιμάτε να βλέπετε τις λύσεις και όχι τα προβλήματα.

Κακοί δρόμοι, λακούβες, λεωφορεία, μηχανάκια, τραμ, υπερβολική ζέστη, ελλειψη σήμανσης, κλοπές, αποθήκευση στο σπιτι και πάει λέγοντας.

Έξυπνα hacks για τα ποδήλατά μας, creative digital media, gadgets, ποδηλατικό styling και πολλά άλλα θα βρίσκονται στο μενού των δημιουργικών επιλογών για τους cyclehackers. Οι εγγραφές άνοιξαν για 20 συμμετέχοντες που θα βρεθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Μοναστηράκι (Πολυκλέιτου 21) για να δώσουν λύσεις σε καθημερινά ποδηλατικά προβλήματα.

Ξεκινά το απόγευμα (20.00) της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου με live demosntration του Spray.bike με stencils σε ποδήλατο, και συζήτηση για το μέλλον του ποδηλατικού ιστού στην Αθήνα με τον Καθηγητή του Πολυτεχνείου Ευθύμιο Μπακογιάννη, Πολεοδόμο – Συγκοινωνιολόγο Μηχανικό. Το Σάββατο ειναι αφιερωμενο στα projects και η Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, κλείνει με παρουσιάσεις ιδεών και προτάσεων που σχεδιαστηκάν από τους συμμετέχοντες. Ένας παγκόσμιος opensource κατάλογος περιμένει να φιλοξενήσει τα Cyclehacks που θα προκύψουν απ’ όλες τις πόλεις που θα συμμετάσχουν.

Οι συμμετοχές είναι δωρεάν και γίνονται με έγγραφες, ενώ απαιτείται η παρουσία των συμμετεχόντων όλο το Σαββατοκύριακο.

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ και θα ειδοποιηθείτε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το παγκόσμιο κίνημα του Cyclehack εδώ.