Ακόμα και αν είσαι συνδρομητής του Netflix, είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζεις για όλες τις σειρές που ανεβαίνουν. Ποιοι παίζουν, ποια είναι η ιστορία και πόσο μάλλον αν είναι αξιόλογες ή όχι. Έτσι ότι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί (και μπράβο του) σε μια τηλεοπτική μεταφορά του κινηματογραφικού Suburra είναι κάτι που για να το γνωρίζεις θα πρέπει να είσαι βαθύς μελετητής της τηλεοπτικής παραγωγής.

Μια σειρά ιταλικής παραγωγής που είχε κάνει αίσθηση στην Ιταλία, με την ωμότητα των σκηνών όταν είχε βγει στο σινεμά. Διαδραματίζεται στη Ρώμη και περιγράφει την μάχη δύο συμμοριών μέσα από όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τηλεοπτική παραγωγή και όχι για την πραγματικότητα.

Κοιτάξτε το παρακάτω πρωτοσέλιδο και πείτε μας τι καταλαβαίνετε; Ο Σκιαδαρέσης με κορίτισια, κόκα, on camera και η Μπέσσυ Μάλφα τι κάνει; Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου; Εντάξει μέσα στο ρεπορτάζ θ´ αναφέρονται όλα αυτά αλλά στο εξώφυλλο γίνονται γαργάρα για να πουλήσουμε. Η δημοσιογραφία στα χειρότερά της και το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται. Εδώ κυριακάτικη εφημερίδα έφραφε πως με το που γίνουν δεκαπέντε χρονών τα ελληνόπουλα θ’ αλλάζουν αυτόματα φύλο, εδώ θα κολλήσουμε;