Εδώ και λίγο καιρό, μια πονηρή αλεπού κυκλοφορεί ανάμεσά μας και κλέβει μήλα. Όλοι έβλεπαν αφίσες στους δρόμους και άκουγαν συζητήσεις στα στενά, αλλά κανείς δεν ήξερε τι δουλειά έχει η αλεπού στην Αθήνα. Μέχρι που πραγματοποιήθηκε ένα street party στην οδό Πρωτογένους στου Ψυρρή και ο δρόμος γέμισε με αλεπούδες. Αν δεν το έζησες από κοντά, έχασες. Το πρώτο Μηλοκλέφτικο πάρτι έγραψε τη δική του ιστορία. Με πολλούς jogglers, tattoo artists, bike couriers και graffiti men το μυστήριο του τι κάνει η αλεπού στην Αθήνα λύθηκε. 

Όποιοι ακολούθησαν τα ίχνη και τις αφίσες στο κέντρο της πόλης, ανακάλυψαν ότι η cool αλεπού είναι ο Μηλοκλέφτης! Ο Μηλοκλέφτης που λατρεύει πολύ τα μήλα. Έτσι εξηγείται ο λόγος που τριγυρνάει στην πόλη και αρπάζει τα πιο τραγανά και ζουμερά μήλα που βρίσκει μπροστά του.

Τι έκανε ο νέος και ωραίος Μηλοκλέφτης; Έψαχνε τα καλύτερα μήλα της πόλης, έχοντας ως απώτερο σκοπό να φτιάξει τον πιο τέλειο μηλίτη στην Αθήνα. Εσείς έχετε δοκιμάσει ποτέ μηλίτη στην ζωή σας; Πρόκειται για ένα φυσικό και δροσερό ποτό με 4,5% αλκοόλ και απροσδόκητα γλυκιά γεύση.

Η μοναδική γεύση του Μηλοκλέφτη οφείλεται στην διαδικασία παραγωγής του, κατά την οποία ο χυμός μήλου ζυμώνεται με μαγιά, που στη συνέχεια φιλτράρεται για να μας δώσει το μηλίτη. Το φιλτράρισμα αυτό κάνει το Μηλοκλέφτη να ξεχωρίζει και του δίνει το καθαρό του χρώμα. Συγκεκριμένα, για να πετύχουμε την απόλυτη γεύση, γεμίζουμε το 1/3 του ποτηριού με πάγο και συμπληρώνουμε με Μηλοκλέφτη.

Τώρα, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πειραματιστείτε και να επιλέξετε να πιείτε μηλίτη. Είναι ό,τι πρέπει για να κάνετε τις καυτές μέρες του καλοκαιριού πιο δροσερές! Η πονηρή μας αλεπού προτείνει να πίνουμε τον μηλίτη παρέα με πολλούς φίλους μας.

Ο ολοκαίνουργιος μηλοκλέφτης μάλλον ήρθε για να μείνει και να φέρει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητά μας, σφυρίζοντας… «μηλοκλέφτικα» σε κάθε τι συγκαταβατικό και αναμενόμενο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ
#FOLLOWTHEFOX