ΜΟΔΑΗ Λουκία γιόρτασε τα 40 χρόνια της στον χώρο της μόδας με μια ονειρική επίδειξη

Η Λουκία γιόρτασε τα 40 χρόνια της στον χώρο της μόδας με μια ονειρική επίδειξη

Με τη συμβολή της SAMSUNG που απέδωσε με υψηλή ευκρίνεια το σύμπαν της μεγάλης σχεδιάστριας.
loukia136

Τα 40 χρόνια της Λουκίας στον χώρο της μόδας συνέπεσαν με την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών.  Στο πλαίσιο της συνέντευξης που πρόσφατα παραχώρησε στην Popaganda όταν τη ρώτησα πώς είχε προετοιμαστεί για τη συγκεκριμένη επίδειξη, αφού θα μπορούσε αυτή να πάρει εορταστική χαρακτήρα, μου απάντησε με ειλικρίνεια «Όπως ακριβώς τις  προετοιμάζω όλες, με δουλειά και όρεξη. Βάζω πάντα τα δυνατά μου, έχω το σύνδρομο της καλής μαθήτριας».

Η βραδιά της Δευτέρας απέδειξε ότι η Λουκία δεν είναι η καλή μαθήτρια αλλά η πιο σημαντική δασκάλα που έχουμε στον χώρο της μόδας. Όλα έδεσαν τόσο αρμονικά μεταξύ τους που για περίπου 15 λεπτά αυτό που βιώσαμε εντάσσεται στη σφαίρα της τέχνης.

Ο χώρος του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών. Ιδανική επιλογή η τεράστια, ψηλοτάβανη σάλα του με το παλιό μωσαϊκό. Αίθουσα που κάποτε έσφυζε από αδρεναλίνη και τεχνοκράτες και τώρα γέμισε με ψηλόλιγνα κορίτσια βγαλμένα από θραύσματα νωχελικών δεξιώσεων της δεκαετίας του ’20.

loukia171

Οι Samsung SUHD TVs με τεχνολογία Quantum Dot και μίνιμαλ σχεδιασμό, πλαισίωσαν τεχνολογικά την ομαδική φωτογραφική έκθεση Omnium , συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Η μουσική. Η Nalyssa Green  βγήκε στον εξώστη, απέναντι από εκεί που κάποτε βρισκόταν ο φωτεινός πίνακας του Χ.Α. και μας βύθισε με τις μελωδίες της και τη φωνή της σε ένα σύμπαν νυμφιδίων και πρωτόγονου, σχεδόν μυστηριακού, ερωτισμού πριν ακόμη εμφανιστούν τα μοντέλα.

Τα ρούχα. Διαφάνειες, κεντήματα, δαντέλες, υλικά υψηλής αισθητικής και αξίας. Τα φορέματα της Λουκίας αναδεικνύουν τη θηλυκότητα σε φυσική μορφή τέχνης, τόσο αβίαστη όσο ο ήχος του νερού από τρεχούμενη πηγή. Γύμνια, καθόλου προκλητική αλλά ερωτική, αισθησιασμός αέρινος, σχεδόν άπιαστος. Καθώς τα μοντέλα περπατούσαν στους διαδρόμους ανάμεσα στο κοινό νιώθαμε σαν να βλέπαμε μέσα από μια μεγάλη κλειδαρότρυπα έναν παράλληλο κόσμο, απόκοσμα όμορφο. Δεν είχε άδικο λοιπόν η Λουκία που αυτοχαρακτηρίστηκε «ένα είδος μπανιστιρτζή των τεχνών».

Η υψηλή τεχνολογία της SAMSUNG. Έδωσε δυναμικά το παρών με τις SUHD τηλεοράσεις της SAMSUNG, τις επαγγελματικές οθόνες και το video wall. H κομψή εμφάνιση των SUHD τηλεοράσεων έδενε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τη ραφιναρισμένη αισθητική της υψηλής μόδας. Οι SUHD τηλεοράσεις της SAMSUNG κάνουν το perfect match με τις αέρινες δημιουργίες της Λουκίας και λόγω της δυνατότητά τους να αποτυπώσουν ένα δισεκατομμύρια χρώματα, αποδίδοντας έτσι μοναδικά τις αποχρώσεις και τις σκιάσεις των υφασμάτων της.

pan_1204

Με τη συμβολή της SAMSUNG που απέδωσε με υψηλή ευκρίνεια το σύμπαν της μεγάλης σχεδιάστριας.

Με το τέλος της επίδειξης η Λουκία χειροκροτήθηκε με θέρμη, ακούστηκαν πολλά «Μπράβο», δέχθηκε πολλές, σφιχτές αγκαλιές και εκείνη χαμογελούσε σαν την καλύτερη μαθήτρια.

Η ομαδική φωτογραφική έκθεση Omnium. Αμέσως μετά το σόου έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης όπου τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων φωτογράφων μόδας αποτύπωσαν σε μία εικόνα το πνεύμα του Οίκου. Οι Samsung SUHD TVs με τεχνολογία Quantum Dot και μίνιμαλ σχεδιασμό, πλαισίωσαν τεχνολογικά την έκθεση, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Αξίζει να σημειωθεί πως τα βλέμματα έκλεψε η πρωτοποριακή επαγγελματική οθόνη Mirror, που συνδυάζει τις ιδιότητες της κλασικής οθόνης με την λειτουργία του καθρέφτη και ενεργοποιείται με ανίχνευση κίνησης.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.