ΙΣΤΟΡΙΕΣΛευτέρη, πώς μπορείς και τα προλαβαίνεις όλα; (βίντεο)

Λευτέρη, πώς μπορείς και τα προλαβαίνεις όλα; (βίντεο)

Νομική, χρηματοοικονομικά στο Deree, δουλειά σε συμβουλευτική εταιρεία και καλοκαιρινό πρόγραμμα στο London School of Economics. Ο Λευτέρης Δαφέρμος είναι ένας πολυάσχολος 21χρονος.
Βίντεο: Δημήτρης Κουλελής

Ο Λευτέρης Δαφέρμος είναι ένα πολυάσχολο, μελαχρινό αγόρι 21 μόλις χρόνων. Διαβάζοντας το βιογραφικό του μένει να απορεί κανείς με το πώς προλαβαίνει να τα κάνει όλα. Και με μεγάλη επιτυχία, μάλιστα, κερδίζοντας υποτροφία και σημειώνοντας διακρίσεις. Σπουδάζει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, χρηματοοικονομικά στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας (με υποτροφία του Deree που υποστηρίζεται και από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος). Επιπλέον, εργάζεται ήδη σε συμβουλευτική εταιρεία, ενώ τις επόμενες ημέρες αναχωρεί για Λονδίνο όπου θα φοιτήσει στο London School of Economics – με την υποστήριξη του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών με διεθνή πανεπιστήμια του Deree!

Οι διακρίσεις του δεν σταματούν εδώ: Πέρυσι, ο Λευτέρης κατέκτησε την πρώτη θέση με τη Σχολή Νομικής Αθηνών στον διεθνή διαγωνισμό διαιτησίας Foreign Direct Investment International Arbitration Moot 2015, μία συμμετοχή που στήριξε το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος καλύπτοντας τα έξοδα των φοιτητών για το ταξίδι στον τελικό του Λονδίνου. Ναι, κάνει όλα τα παραπάνω και στο ραντεβού μας ήρθε κρατώντας δύο σακίδια πλάτης. «Ε, μόλις τελειώσουμε θα πάω στην πισίνα, γι’ αυτό κουβαλάω τόσα πράγματα», απαντά με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο.

Στη βίντεο-συνέντευξη, που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Κουλελής, περιηγηθήκαμε στο campus του Deree, συζητώντας για διάφορα πράγματα. Ξεκινώντας από το πώς είναι να συνδυάζεις έναν εκπαιδευτικό φορέα όπως το Deree με τις σπουδές στο δημόσιο πανεπιστήμιο, τις επιλογές που ανοίγονται στο εξωτερικό και πώς φτάνεις σε μια ιδανική ισορροπία κάνοντας όλα τα πράγματα που αγαπάς…

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.