Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΓΕΥΣΗ

Στη Φήκη Τρικάλων διοργανώνεται ένα διαφορετικό Street Food Festival

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, για τρίτη χρονιά με πρωτοβουλία του παντοπωλείου “Το Κέντρον”, γνωστοί σεφ και Djs σας προσκαλούν να συνεισφέρετε για καλό σκοπό, απολαμβάνοντας γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Πήγαμε στο τριήμερο γαστρονομίας στον Βόλο και φύγαμε γλείφοντας τα δάχτυλά μας

Το 6ο Φεστιβάλ Βόλου έκλεισε πανηγυρικά με ευφάνταστους μεζέδες, προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, πρωτότυπα κοκτέιλ και πολλή μουσική. 

Το ‘Morning Sweetie είναι το νέο all day breakfast café στην Κυψέλη

Η Ολίνα και ο Βασίλης, μας λένε την πιο γλυκιά καλημέρα, όλη μέρα.

L’ Antica Napoli: Η πιο ναπολιτάνικη πίτσα της πόλης φτιάχνεται στην Καλλιθέα

Στον αριθμό 62 της οδού Σοφοκλέους, υπάρχει ένα μαγαζί που φτιάχνει πίτσα με την αυθεντική συνταγή της Νάπολης.

Τι συμβαίνει μέσα σε ένα αποστακτήριο τσικουδιάς στην Κρήτη;

Ο Ηλίας Μελισσουργός μας μαθαίνει τα μυστικά που κάνουν την premium τσικουδιά 35Ν αξεπέραστη.

Η Αλμύρα στην Αστυπάλαια έχει τη δική της ιστορία

Ο Δημήτρης Γρηγόρης, ο γιος του Καπετάν Μιχάλη, μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό του, διατηρεί την οικογενειακή παράδοση του ξακουστού εστιατορίου της Μαλτεζάνας, με τις ευφάνταστες και νόστιμες ψαρολιχουδιές.

Στο W Karytsi θα δοκιμάσεις το καλύτερο παστίτσιο από τα χέρια της Αβύσσας

Μια εναλλακτική πρόταση, πιο πράσινη και μυρωδική, απέκτησε πρόσφατα μια από τις πιο ξέγνοιαστες πλατείες του κέντρου, αυτή που ακούει στο όνομα Καρύτση.

Οι γεύσεις στο Hanoi σας ταξιδεύουν κατευθείαν στην καρδιά του Βιετνάμ

Στον αριθμό 12 της οδού Πετράκη στο Σύνταγμα, ένα νέο μαγαζί έρχεται να σας συστήσει σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ασιατικές κουζίνες, που αποκτά χρόνο με τον χρόνο φανατικούς θαυμαστές.

Η μικρή Τοσκάνη βρίσκεται στην Κρήτη

Στον Αδελιανό Κάμπο του Ρεθύμνου, η Agreco Farm είναι ένα όνειρο από άλλη εποχή.

Στο Fatto a Mano του Παλαιού Φαλήρου συνεχίζουν την παράδοση του καλού παγωτού

Ο αριθμός 86 της Συνταγματάρχου Ζησιμόπουλου στο Παλαιό Φάληρο γίνεται το μέρος όπου δίνουν ραντεβού οι λάτρεις του παγωτού.

Η Manouka σερβίρει εκλεκτά ελληνικά κρασιά στην πιο ωραία αθηναϊκή θέα

Στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου Utopia στην Ερμού, οι ελληνικές γεύσεις και οι Έλληνες οινοπαραγωγοί έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς Woltάρει μαζί σου και σου προτείνει τα πιο λαχταριστά delivery

Ο αγαπημένος σου chef και πιστός Wolter, σου στέλνει «γράμμα» και σε προσκαλεί να ανακαλύψεις μαζί του τις γεύσεις που τον ξετρελαίνουν!

Pride Cheesecake: Ανακατεύουμε αγάπη με χρώμα και αλληλεγγύη και έτοιμο

Η εβδμομάδα υπερηφάνειας ολοκληρώνεται με μια συνταγή σαν ουράνιο τόξο.

Το Upside Down σε ταξιδεύει γλυκά κατευθείαν στην καρδιά των 80’s και των 90’s

Στον αριθμό 14 της Λεπενιώτου άνοιξε πριν περίπου έναν χρόνο, ένα μαγαζί-ύμνος στις πιο πολύχρωμες δεκαετίες του 20ου αιώνα.

Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα κι η παρέα θέλει Coronita Bucket

Ένα βράδυ που ζήσαμε την αυθεντική urban Mexican εμπειρία, δίπλα στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Ένας τσολιάς στο ποτήρι μας!

Το O/PURIST είναι το τσίπουρο που αγαπήσαμε όχι μόνο με την πρώτη γουλιά αλλά και με την πρώτη ματιά.

To CTC μετακόμισε. Πλέον όλοι οι γευστικοί δρόμοι οδηγούν στον Κεραμεικό

Μια ιστορική αυλή του αθηναϊκού κέντρου γίνεται το καλύτερο background για το γαστριμαργικό ταξίδι που έχει ετοιμάσει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

Το KAPU στην Κυψέλη δεν είναι ακόμα ένα μικρό café

Στον αριθμό 9 της οδού Ζακύνθου, έκανε την εμφάνισή του ένα café που φιλοδοξεί να κάνει τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, να δουν τον καφέ ως απόλαυση.

Το πιο εναλλακτικό παγωτό της Αθήνας το έφτιαξαν μια γραφίστρια κι ένας φωτογράφος

Από το Βερολίνο στα Εξάρχεια, το Cats and Monsters υπόσχεται κάτι περισσότερο από μια μικρή γιορτή στον ουρανίσκο σου.

Οι γευστικές μνήμες του Φώτη Σεργουλόπουλου ξυπνούν τα πιο νοσταλγικά συναισθήματα

Ένα απόγευμα στον κήπο του Artisanal μιλήσαμε για τα παιδικά του χρόνια γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, τις πρώτες του (αποτυχημένες) μαθητικές απόπειρες μαγειρικής και τους λόγους που ένα εστιατόριο δεν πρέπει να είναι μόνο μια επιχείρηση.

Η Γαλιάντρα ήρθε στο Μεταξουργείο για να ξανακάνει τις καντίνες κουλ

Η πλατεία Αύδη έγινε το καλύτερο σκηνικό για το νέο γευστικό εγχείρημα της Γωγούς Δελογιάννη, που μαζί με την Νέλλη Μποφίλιου και τον Μιχάλη Δημάκο αποφάσισαν να μετατρέψουν μια εγκαταλειμμένη αυλή σε hot προορισμό για όσους αγαπούν το street food.

Η Αθήνα Έχει Λαλήσει Ήδη

Δίπλα στην Τεχνόπολη, η Βάσια Κεβρικοσαίου με τη σεφ Δήμητρα Κυλάκου κάνουν την ηθική, γυναικεία επιχειρηματικότητα υπερήφανη, φέρνοντας αυτό που έλειπε από την πρωτεύουσα. Το «Τρεις Λαλούν» έκανε χαμό στα social media και η Popaganda δοκίμασε πρώτη.

To Bateau Ivre ταξιδεύει στην Κυψέλη

Ένα νέο all day bistro ήρθε στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης και γέμισε με γεύσεις και αρώματα τη γειτονιά.

Γιώργος Λαΐδης: Θαυμάζω τον άνθρωπο που είναι παθιασμένος με το καλό φαγητό

Ο γνωστός σεφ αγαπάει τους πειραματισμούς όσο και την απλότητα και του αρκεί ένα φρέσκο ψάρι, χόρτα, τηγανητό καλαμάρι, ούζο και καλή παρέα.

Delivery το Πάσχα γίνεται; Γίνεται!

Αν η απαγόρευση μετακινήσεων σας κρατάει μακριά από τις οικογενειακές σπεσιαλιτέ και δεν εμπιστεύεστε τις μαγειρικές σας ικανότητες, υπάρχουν λύσεις για λαχταριστή Λαμπρή.

Στο Keenkies οι λουκουμάδες γίνονται αλμυροί και το πεϊνιρλί γλυκό

Στον αριθμό 56 στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια έχει ανοίξει ένα μαγαζί, οι γεύσεις του οποίου θα το κάνουν αγαπημένη στάση στις βόλτες σας στο κέντρο.

Το self-care μου είναι αυτή η υπερτροφή, με την οποία απολαμβάνω τη διαφορά, κάθε φορά

Έχει λαχταριστή γεύση και συνδυάζει δεκάδες θρεπτικά συστατικά. Το Μακεδονικό Ταχίνι είναι κάτι που δεν λείπει από το σπίτι μου, ειδικά την περίοδο της Σαρακοστής.

Τα καλύτερα πολίτικα τσουρέκια της Αθήνας

Για όσους δεν έχουν την υπομονή που απαιτεί η χειροποίητη εκδοχή τους, ευτυχώς υπάρχουν ζαχαροπλαστεία που εδώ και χρόνια τιμούν την πολίτικη παράδοση.

Στο Flour of Youth τα γλυκά πασπαλίζονται με χρυσόσκονη και νοστιμιά

Στο νούμερο 91 της οδού Βεΐκου στο Κουκάκι, υπάρχει ένα κρυμμένος «κήπος» απ' όπου αναδύονται μυρωδιές βανίλιας, μαστίχας και σοκολάτας.

Δοκιμάσαμε το σαρακοστιανό μενού του Hoocut

Και σκεφτόμαστε σοβαρά να κρατήσουμε τη νηστεία όλη τη χρονιά.
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.