popaganda_zodiac_krios__katerina_karali

Κριός

Αυτή είναι και η χρονιά που ο Δίας, πλανήτης της ευημερίας και της επέκτασης, θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, των οικονομικών, του πάθους, και της συναισθηματικού μοιράσματος μέχρι τον Νοέμβριο και φαίνεται ότι θα επιχειρήσεις να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και των σχέσεών σου. Ο Κρόνος επίσης, βρίσκεται πρώτη φορά φέτος πάνω από τα επαγγελματικά σου και θα συμβάλλει στο να χτίσεις μια επαγγελματική ταυτότητα και να καταξιωθείς στον τομέα που θέλεις, αλλά σίγουρα θα έχεις και δουλειά και ευθύνες.

Ο χειμώνας, ξεκινάει με μια έμφαση σε αυτόν τον τομέα ούτως ή άλλως. Πρώτα από όλα με τη νέα Σελήνη στα μέσα Ιανουαρίου που δείχνει ότι μέχρι τον Φεβρουάριο διανύεις μια πολύ γόνιμη περίοδο που μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες. Την ίδια περίοδο θα μπορείς να κάνεις και κοινωνικές σχέσεις και να δικτυωθείς. Στα σενάρια είναι και ότι η έκλειψη Σελήνης στις 31 στον πέμπτο οίκο σου μπορεί να ξεκαθαρίσει μια υπόθεση που έχει να κάνει με τον έρωτα. Δεκαπέντε μέρες μετά, έχουμε και μια άλλη έκλειψη, αυτή τη φορά ηλιακή, στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και που μπορεί να φέρει μια νέα σχέση, φιλική, επαγγελματική ή συναισθηματική. Τον Μάρτιο η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου για να τα κάνει όλα λίγο πιο εύκολα από ό, τι είναι, και να σε βοηθήσεις να διαχειριστείς τις σχέσεις σου. Αν και στις 22 ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα και ίσως θα χρειαστεί υπομονή και προσοχή στην επικοινωνία σου με τους άλλους – γιατί θα είναι και στο ζώδιό σου όχι τίποτα άλλο. Στις 31 η Αφροδίτη περνάει στα οικονομικά σου – και η Άνοιξη μπαίνει με αισιοδοξία – αν και με κάποιες καθυστερήσεις λόγω Ερμή.

Ο Ερμής όμως όχι μόνο θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου από τις 15, αλλά συμβαίνει και το άλλο φαντασμαγορικό. Την ίδια μέρα θα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου! Πιο φρέσκος από ποτέ, είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και ειδικά μέχρι το τέλος Απριλίου έρχονται διάφορες ευκαιρίες. Την ίδια περίοδο, στις 17 και στις 22 για την ακρίβεια, αρχίζουν να κινούνται ανάδρομα και ο Κρόνος με τον Πλούτωνα στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις αυτά που θέλεις και να στοχαστείς πάνω σε αυτά με πολύ αποτελεσματικό τρόπο

Το σημαντικότερο γεγονός φέτος έρχεται στις 15 Μαΐου και είναι η προσωρινή αποχώρηση του Ουρανού από το ζώδιό σου έπειτα από επτά χρόνια! Ο Ουρανός λοιπόν είναι ο πλανήτης της καινοτομίας, της επανάστασης, της αντίδρασης. Είναι ένα πολύ σημαντικός πλανήτης που κατά περιόδους μπορεί να γίνει και πολύ δύσκολος όσο βρίσκεται στο ζώδιό μας. Γιατί μερικές φορές φέρνει την αίσθηση ότι μας πνίγουν όλα, δουλειά, σπίτι, συναισθηματικά, συγγενείς, φίλοι, και ότι πρέπει να απαλλαγούμε από κάθε τι που μας καταπιέζει. Για να απαλλαγούμε από αυτό όμως, νιώθουμε την καταπίεση στο πετσί μας, πολύ περισσότερο από ό, τι αν δεν ήταν από πάνω μας ο Ουρανός. Τελικά όμως φεύγει, ηρεμείς για ένα διάστημα (γιατί θα επιστρέψει για λίγο πάλι ως ανάδρομος) και είσαι σίγουρα πιο σοφός και πολύ λιγότερο “αντιδραστικός”. Τώρα θα περάσει στον δεύτερο οίκο σου και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες σε σχέση με τα χρήματα. Και ευκαιρίες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου γενικότερα. Ο Ιούνιος, παρεμπιιπτόντως από τα μέσα του περίπου γίνεται ερωτικός, δημιουργικός και κοινωνικός. Έρχεται το καλοκαίρι, είναι προφανές αυτό.

Μια απίστευτα δυναμική περίοδος για τα επαγγελματικά σου καταφτάνει σε μια από τις πιο άκυρες φάσεις του χρόνου. Κάτι αρχίζει να υποψιάζεσαι στις αρχές Αυγούστου που η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό, τον οίκο των συνεργασιών. Ταυτόχρονα όμως και τα ερωτικά σου παίζουν πολύ τον Αύγουστο, σε φάση περισσότερο ξεκαθαρίσματος. Αλλά για να επανέλθουμε, ο Άρης, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος βρίσκονται ανάδρομοι στον δέκατο οίκο σου Αύγουστο και Σεπτέμβριο και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου αρχίζουν όλοι να κινούνται ορθόδρομα και επέρχεται μια απίστευτη ανανέωση.

Και ο Νοέμβριος είναι ο σημαντικότερος μήνας του Φθινοπώρου. Πρώτον, γιατί στις 6 ο Ουρανός θα ξαναβρεθεί στο ζώδιό σου και θα πρέπει να προσέχεις λίγο τις επαναστατικές σου τάσεις. Και δεύτερον γιατί ο Δίας, έπειτα από έναν χρόνο, θα μετακινηθεί στον ένατο οίκο σου. Πρόκειται για τον πλανήτης της αισιοδοξίας, της θετικότητας, της επέκτασης και της γνώσης, που θα βρεθεί στον οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια, τις σπουδές και τη διεύρυνση των οριζόντων σου και αποτελεί ένδειξη ότι το 2019 θα είναι μια από τις χρονιές με τους πιο “ανοιχτούς ορίζοντες”.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος