popaganda_zodiac_krios__katerina_karali

Κριός

Ίσως να μην είναι πολύ εύκολο το ξεκίνημα της εβδομάδας από επικοινωνιακής άποψης, ειδικά στη δουλειά. Οι εκκρεμότητες είναι πολλές ή μπορεί μια συμφωνία να μην ακολουθείται κατά γράμμα και αυτό να σε προβληματίζει. Από την άλλη γίνεται κάτι αισιόδοξο – θα μπορούσε να είναι ένα ταξίδι ή μια ακαδημαϊκή επιτυχία, ή ένα σεμινάριο το οποίο θα σε ανανεώσει. Ίσως ένα θέμα με το σπίτι ή την οικογένεια να σε απασχολήσει ευχάριστα, φαίνεται ότι μπορείς να κάνεις μια επικερδή συμφωνία, ή και μια μετακόμιση, ή ένα καλό ντιλ με αγοραστή, ενοικιαστή ή ιδιοκτήτη. Όπως επίσης και να βρεις μια νέα πηγή εσόδων, η οποία μπορεί να μην είναι συγκλονιστικά μεγάλη, αλλά να είναι σταθερή.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αρμονίας, των σχέσεων, της αγάπης και των οικονομικών και βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης σπιτιού, αυτόν τον μήνα μπορεί να λύσεις το θέμα σου και να νιώσεις ανακούφιση. Είναι πιθανή και η συγκατοίκηση και γενικότερα το μοίρασμα.

Ενδιαφέρον έχει και η συναισθηματική σου ζωή που φαίνεται να παίρνει μια διαφορετική τροπή. Μπορεί να έρχεσαι περισσότερο κοντά με ένα άτομο ή και να αποφασίζεις να συγκατοικήσεις. Επίσης, οι σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτό το διάστημα φαίνεται ότι έρχονται για να μείνουν.

Στην επόμενη σελίδα: o Ταύρος