Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.09.2022

Το “9 to 5” του Φίλιππου Τσαπέκη έρχεται στο 40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Η παράδοξη ιστορία ενός δικηγόρου που γυρνάει από τη δουλειά του θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Δράμας την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.
Το “9 to 5” του Φίλιππου Τσαπέκη έρχεται στο 40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας διοργανώνεται φέτος αισίως για 40η φορά και το γιορτάζει από 18-23 Σεπτεμβρίου 2017 έχοντας και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολυάριθμες ξένες ταινίες μικρού μήκους αλλά και τις καλύτερες παραγωγές των Ελλήνων μικρομηκάδων.

Στη φετινή διοργάνωση θα προβληθούν συνολικά 161 ταινίες από 54 χώρες και το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στα «Ολύμπια» και το «Δημοτικό Ωδείο». Μία από τις ελληνικές συμμετοχές που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Δράμας είναι το 9 to 5 του Φίλιππου Τσαπέκη.

Σύνοψη:

Ένας δικηγόρος επιστρέφει σπίτι του μετά από μία μέρα στη δουλειά. Στη διαδρομή τον σταματάνε για έναν έλεγχο κοπώσεως. Ο άντρας φανερά κουρασμένος προσπαθεί να αποκρύψει στοιχεία πάνω του που δηλώνουν κούραση. Προδίδεται και καλείται να πληρώσει ένα πολύ βαρύ πρόστιμο. Ή και όχι.

 Ο Φίλιππος Τσαπέκης επέστρεψε πριν ένα χρόνο από το Los Angeles όπου σπούδασε στο New York Film Academy και αποφάσισε να δοκιμαστεί στο χώρο του κινηματογράφου, κάνοντας την πρώτη του ταινία μικρού μήκους στην Ελλάδα.

 9 to 5. Αυστηρά. Ρητά. Γιατί πια απαγορεύεται να είναι κανείς κουρασμένος.

 Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσαπέκης / Σενάριο: Κατερίνα Τσούμπα, Φίλιππος Τσαπέκης / Φωτογραφία: Παντελής Μαντζανας / Μοντάζ: Πάνος Δαουλτζής / Μουσική: Nick Athens, Maiken Sundby / Σκηνικά: Ερμίνα Αποστολάκη / Casting Director: Γιώργος Στριφτάρης / Ερμηνευτές: Γιάννης ΠαπαδόπουλοςΚόρα ΚαρβούνηΔημήτρης ΜαγκλάραςΤρύφων Μπάρκας / Παραγωγή: TopCut-Modiano, Σταυρούλα ΔημητριάδουBlack_Cherry / Executive Producer: Σταμάτης Αθανάσουλας / Ρroduction ΜanagerΘάνος Αθανασιάδης.

40ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
18-23 Σεπτεμβρίου, Ολύμπια και Δημοτικό Ωδείο Δράμας

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.