Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
03.02.2023

Ντακότα Τζόνσον: «Θα ήμουν ακόμη μια γυναίκα που ο Άρμι Χάμερ θα προσπαθούσε να φάει» [ΒΙΝΤΕΟ]

«Ποιος να ήξερε ότι ο κανιβαλισμός ήταν τόσο δημοφιλής;» αστειεύτηκε η ηθοποιός προκαλώντας αρχικά αμηχανία στο κοινό.
Ντακότα Τζόνσον: «Θα ήμουν ακόμη μια γυναίκα που ο Άρμι Χάμερ θα προσπαθούσε να φάει» [ΒΙΝΤΕΟ]

Η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον αστειεύτηκε ότι ο Άρμι Χάμερ θα είχε την ευκαιρία να την «φάει» αν πρωταγωνιστούσε στο «Call Me By your name», σοκάροντας το κοινό.

Ενώ επαίνεσε τον σκηνοθέτη της ταινίας, Luca Guadagnino, στο Opening Night: A Taste of Sundance που παρουσιάστηκε από το IMDbPro την Πέμπτη, η ηθοποιός του «Lost Daughter» είπε ειρωνικά ότι παραλίγο να κριθεί ως το εμβληματικό ροδάκινο της ταινίας.

«Δυστυχώς, δεν ήμουν στο «Call Me By your name». Ο Luca μου είχε ζητήσει να παίξω, αλλά τα προγράμματά μας δεν ταίριαζαν.

«Δόξα τω Θεώ, όμως, γιατί θα ήμουν μια άλλη γυναίκα που o Άρμι Χάμερ θα είχε προσπαθήσει να φάει».

Στην αρχή, το κοινό αντέδρασε με λίγα γέλια, αλλά μετά από μια αμήχανη παύση, η Τζόνσον δέχτηκε χειροκροτήματα και επευφημίες.

«Ποιος ήξερε ότι ο κανιβαλισμός ήταν τόσο δημοφιλής;» πρόσθεσε στη συνέχεια η Τζόνσον, αναφερόμενη στο πιο πρόσφατο έργο του Guadagnino, «Bones and All».

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά τις καταγγελίες κακοποίησης που έκαναν σε βάρος του πρώην σύντροφοί του, όπως και καταγγελίες για φερόμενες βίαιες σεξουαλικές φαντασιώσεις με κανιβαλισμό.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.