Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.11.2022

Μπόρις Τζόνσον: Τέλος από την ηγεσία των Τόρις [ΒΙΝΤΕΟ]

Παραμένει πρωθυπουργός ως το φθινόπωρο.
Μπόρις Τζόνσον: Τέλος από την ηγεσία των Τόρις [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από την αρχηγία των Τόρις, όπως ανακοίνωσε στο διάγγελμά του το μεσημέρι της Πέμπτης από την Νταούνιγκ Στριτ.

Μεταξύ άλλων τόνισε: “Είναι φανερό ότι πρέπει να εκλεγεί νέος ηγέτης και νέος Πρωθυπουργός. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας προτίμησε το 2019.

Θα είμαι εδώ μέχρι να ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες. Και σήμερα διόρισα ένα υπουργικό συμβούλιο για να υπηρετήσει, όπως και εγώ, έως ότου διοριστεί ένας νέος ηγέτης.

Είμαι υπερήφανος για τα κατορθώματα αυτής της κυβέρνησης καθώς είχαμε πολλές προκλήσεις όπως το brexit, την πανδημία, και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Θα εξακολουθούμε φυσικά να στηρίζουμε τους Ουκρανούς στο δίκαιο αγώνα τους.

Φυσικά ευχαριστώ και τους Βρετανούς πολίτες για την τιμή που μου έκαναν να είμαι Πρωθυπουργός τους. Ταξίδεψα σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να προοδεύει.

“Είμαι στενοχωρημένος που αφήνω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου”.

Πρόεβλεψε, τέλος, ότι το μέλλον της Μεγάλης Βρετανίας, θα είναι χρυσό. Λίγο πίσω του παρακολούθησε τ διάγγελμα η σύντροφος του Βρετανού Πρωθυπουργού με το μωρό τους.

Ευχαρίστηκε επίσης και το NHS, το αγγλικό δημόσιο σύστημα υγείας, που ανέλαβε τεράστιο βάρος στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.