Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
07.07.2022

Δείτε το πρώτο teaser από την τηλεοπτική επιστροφή του Sherlock

Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Γουότσον, ντυμένοι με ρούχα εποχής. Γυρίζουν, για ένα ειδικό επεισόδιο εκεί που γεννήθηκαν, πίσω στο βικτωριανό Λονδίνο.
Δείτε το πρώτο teaser από την τηλεοπτική επιστροφή του Sherlock

Λίγη υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα του 2015 πρέπει να κάνουν οι θαυμαστές του γνωστού ντετέκτιβ, προκειμένου να απολαύσουν την τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς που αλήθεια είναι ότι έχει αργήσει. Το πρώτο teaser λοιπόν που δόθηκε στη δημοσιότητα από το BBC κρύβει μια έκπληξη: Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Γουότσον, ντυμένοι με ρούχα εποχής, γυρίζουν το χρόνο πίσω στο βικτοριανό Λονδίνο. Εκεί δηλαδή που τους συνέλαβε ο Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ένας εκ των δύο δημιουργών της σειράς Στίβεν Μόφατ σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, στο νέο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε μια περιπέτεια που λαμβάνει χώρα εκατό χρόνια πριν. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Αυτό το ειδικό επεισόδιο είναι ιδιαίτερο. Δεν θα ασχολούμασταν με την ιστορία, ούτε θα την γυρίζαμε, αν δεν υπήρχε αυτή η συνθήκη. Το επεισόδιο αυτό θα είναι ανεξάρτητο από τα τρία κανονικά επεισόδια της σεζόν και θέλαμε να το κάνουμε – είναι δύσκολο να το κρύψεις πια – Βικτοριανό. Ο Mark Gatiss κι εγώ θέλαμε κάτι μοναδικό, μία ξεχωριστή οντότητα σε μια δική της φούσκα».

http://www.youtube.com/watch?v=NEVgqykJjrg&feature=youtu.be

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.