Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.10.2022

Τα δωρεάν της ημέρας

Τι να κάνεις σήμερα, αν δεν έχεις μία.
Τα δωρεάν της ημέρας

Στο Άσυλο Ανιάτων πραγματοποιείται bazaar, με χειροτεχνήματα των ασθενών: κεντήματα, πλεκτά, κατασκευές, χειροποίητες κάρτες, σουπλά και σουβέρ, χριστουγεννιάτικα στολίδια κ.ά. Δευτ.-Παρ. 10 π.μ.-6 μ.μ. Σάβ. 10 π.μ.-3 μ.μ. Κυρ. 10 π.μ.-3 μ.μ. Μέχρι τις 31/12. Αγ. Ζώνης 39, Κυψέλη. 

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, σήμερα πραγματοποιούνται εργαστήρια και θεατρικές παραστάσεις στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Στην πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδί, θα γίνει ένα εικαστικό εργαστήριο με θεατρικές τεχνικές. Το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας είναι εδώ

Στην Ηλιούπολη, οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα ολοκληρώνονται σήμερα με μία παράσταση. Στις 6 μ.μ. παράσταση από το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση,  στο Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου. Σοφ. Βενιζέλου 114, Ηλιούπολη.

Στο cine Αλέκα – Τέχνη Πόλης, στις 8.30μ.μ. γίνεται συναυλία κλασικής και συμφωνικής μουσικής«Φωνές Γιορτών». Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, με την σύμπραξη της Orchestra Mobile και τη συμμετοχή μικτής χορωδίας, σε γιορτινές μελωδίες, με τραγούδια από την Ελλάδα («Ω! έλατο», «Άγια Νύχτα») και το παγκόσμιο ρεπερτόριο (John Lennon, Enya), μέχρι κλασικά Χριστουγεννιάτικα (Franz Schubert) και Cross Over (Hijo de la luna). Γ ́Ορεινής Ταξιαρχίας 13, πλατεία Γαρδένια, Ζωγράφου.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.