Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.11.2022

Φεστιβάλ Βενετίας: Τελικά έφτυσε ο Harry Styles τον Chris Pine;

Το #spitgate έχει τρελάνει το twitter;
Φεστιβάλ Βενετίας: Τελικά έφτυσε ο Harry Styles τον Chris Pine;

Τελικά, έφτυσε ο Harry Styles τον Chris Pine κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας “Don’t Worry Darling” στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας;

Έως τώρα σε κανένα από τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορεί κανείς να διακρίνει με ακρίβεια, τι πραγματικά συνέβη μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, ωστόσο ο “στρατός” του ίντερνετ έχει επιστρατευτεί, προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση.

Στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί μέχρι τώρα, φαίνεται ο Harry Styles να κινείται προς την κενή θέση δίπλα στον Chris Pine, ο οποίος εκείνη την ώρα χειροκροτάει. Ακριβώς πριν καθίσει, φαίνεται να κάνει μια κίνηση με το στόμα του ενώ την ίδια στιγμή, ο Pine σταματά το χειροκρότημα και κοιτά προς τα κάτω, παίρνοντας μια έκφραση έκπληξης.

Το “σκάνδαλο” έγινε viral με το χασταγκ #spitgate στο Twitter, στο πλαίσιο μιας σειράς δραματικών περιστατικών, που έχουν προκύψει γύρω από το “Don’t Worry Darling” (το οποίο δεν φαίνεται να έχει κερδίσει έως τώρα το ενδιαφέρον των κριτικών).

Όσον αφορά στο… φτύσιμο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι συνέβη μεταξύ του Harry Styles και του Chris Pine. Μερικοί ισχυρίζονται πως ο Chris Pine κοίταξε στα πόδια του καθώς προσπαθούσε να βρει τα γυαλιά του ενώ άλλοι υποστήριξαν πως οι παράγοντες της ταινίας, σκόπιμα δημιουργούν δράμα για την προώθηση της ταινίας.

Οι θαυμαστές του Harry Styles έμειναν έκπληκτοι με τις εικασίες, καθώς ο ηθοποιός δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια δείγματα “απρεπούς” συμπεριφοράς ενώ έως τώρα κανένας εκ των δύο δεν έχει αναφερθεί επίσημα στο “σκάνδαλο”.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.