Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
23.06.2021

Ο ταλαντούχος κύριος Ζουράρις

Η χθεσινή ομιλία του στη Βουλη και άλλα σπουδαία έργα του μεταξύ των οποίων το περίφημο «τα παπάρια μου».

Η χθεσινή ομιλία, αυτούσια και χωρίς σχόλια: «Κύριε Πρόεδρε, τα σέβη μου. Κυρίες και κύριοι Βουλευταί, υπάρχει καιρός του λέγειν, υπάρχει καιρός του αντιλέγειν, υπάρχει καιρός του ψέγειν. Σήμερα για μένα θα είναι ο καιρός του υμνείν, αίνων έπαινον του υμνείν την ιλιαδορωμιοσύνην.Κύριες και κύριοι Βουλευταί, έρχομαι από μακριά. Οι συλλέκτριες των κρόκων της Θήρας έρχονται δίπλα μου και πηγαιμένες δίπλα με τον βόρειον τον άνεμο οι Μυροφόρες με τη χρυσή των αγγέλων αντανάκλαση.

Κύριοι Βουλευταί και κυρίες Βουλευταί ή Βουλευτίνες ή κυρίες και κύριοι σύντροφοι και συντρόφισσες, επειδή σήμερα, αύριο, παραπέρα, αυτές τις μέρες, όπως πάντοτε, αείποτε και συνεχώς, θα βυσσοδομούν πάλι η κουστωδία των δυσσεβών Βρυξελλών και εκείνος ο αρχέκακος όφις ο Αλεμανός, γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να ξαναγυρίσουμε στον καθ’ ημάς τρόπον. Ποιος είναι ο τρόπος μας; Αυτός πάσα γην και θάλασσαν εσβατών τη ημετέρα τόλμην καταναγκάσαντες γενέσθαι μνημεία αΐδια καλών τε και κακών συγκατοικήσαντες και επειδή θα επανέλθουν πάλι οι δυσσεβείς και οι άλλοι Αλεμανοί και ως αρχέκακος όφις, εμείς ξέρουμε ότι θα συμπαραταχθούμε, θα συμπορευθούμε, θα συμπολεμήσουμε τη υπερμάχω στρατηγώ που’ χει στα μάτια της ψηφιδωτό τον καημόν της ρωμιοσύνης.

Βεβαίως, εμείς διδάξαμε στην οικουμένη, εμείς διδάξαμε πάντοτε, εσαεί και αείποτε και ξανά και ξανά ότι σ’ αυτόν εδώ τον χρονικώς υπεράχρονον τόπον, σ’ αυτόν τον τόπον, στην κορυφήν του Ομήρου και στο ακροθίνιον του Ολύμπου, εμείς οι Ολύμπιοι διδάξαμε εδώ ότι η έρις γίνεται έρως. Ναι, η έρις γίνεται έρως, έρως ελευθερίας και φυσικά ξέρουμε πολύ καλά ότι ξεκινούμε όπως πάντα εδώ και τρεις χιλιάδες ηττημένοι, αλλά ως ηττημένοι είμαστε αυτοί οι οποίοι θα ξαναδώσουμε σ’ αυτόν τον πλανήτη των πεπλανημένων πλανητών και των πλανήτων, την καθ’ ημάς καθεστηκυίαν πολιτείαν. Ποια είναι η καθ’ ημάς καθεστηκυία πολιτεία; Μία και μόνη. Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει.» 

Δείτε επίσης τι μας είπε και η διερμηνέας του Καναλιού της Βουλής, Μαρία Ασημακοπούλου, για το δύσκολο έργο της απόδοσης της ομλίας του κυριού Ζουράρι στη νοηματική

http://youtu.be/aObEBlke21A

Το κείμενο που μόλις διαβάσατε σε εικόνα. 

http://youtu.be/fEWtis9uLPk

Με τον παλιό του φίλο Νίκο Κακαουνάκη για το ζήτημα της Μακεδονίας. 

http://youtu.be/Juq9BUgU7hI

«Έρχεται ο κ. Ζουράρις, μας μιλάει και για τα παπάρια του», είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο Κωνσταντίνος Μαρουλάκης. 

http://youtu.be/tO-71JISvYc

Εδώ τα «παπάρια» του. 

http://youtu.be/NXkw8Et1XFo

«Η μαμά σας μήπως έχει δίκιο που δεν σας βλέπει στην τηλεόραση.» Γελάκια ο Πάτρας, αμηχανία η Κωνσταντίνα Μπουλέ. 

http://youtu.be/78rDpa0I4KE

Σε μεσημεριανή εκπομπή πάλι, οι κυρίες τον κοιτάνε χαρωπά και αυτός απαντά: «Είστε ή κρεμάστρες ή σούργελα» 

http://youtu.be/zgk_lxOK1ys

Συνάντηση τιτάνων. Λιακόπουλος και Ζουράρις μιλάνε για τους 10.000.000 αναρχικούς Έλληνες. 

 

 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.