Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
03.12.2023

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων

Μετά από δύο χρόνια.
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων

Να ‘μαστε πάλι εδώ ξανά στον ίδιο στεναγμό…Μετά από 3 μήνες γεμάτους συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και στο Θέατρο Βράχων, αγαπημένο σημείο συνάντησης στην Αθήνα.

Η μοναδικότητα της γραφής του, της ερμηνείας, της σύνθεσης, μα πάνω από όλα της ιδιαίτερης οπτικής του, δημιούργησε μία “σχολή” στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Αυτήν την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα, που δεν εντάσσεται εύκολα σε νόρμες, αναγνωρίσαμε και πρόσφατα στο νέο του δίσκο με τίτλο «Κάτοπτρα». Έναν δίσκο που κέρδισε αμέσως το κοινό και τα media και έφερε 2 τραγούδια στην κορυφή των ραδιοφωνικών airplay.

Τα «Κάτοπτρα» τον οδήγησαν αρχικά πέρα από τα σύνορα. Ταξίδεψε μέχρι την Ευρώπη και την Αμερική καταγράφοντας χιλιόμετρα και “sold out” εμφανίσεις κι όταν ήρθε η στιγμή να επιστρέψει ήταν ήδη καλοκαίρι. Ο Σωκράτης Μάλαμας πιστός στα ραντεβού του με το κοινό ξεκίνησε  την καλοκαιρινή του περιοδεία από τη Θεσσαλονίκη, με τα καινούρια του τραγούδια ανάμεσα στα παλιά και αγαπημένα και φυσικά με ανανεωμένη διάθεση. Ραντεβού σε ανοιχτούς χώρους και θέατρα, όπως το Θέατρο Βράχων όπου οι φωνές και οι καρδιές όλων μας θα ενωθούν ξανά – μετά από 2 χρόνια που μετράμε από την τελευταία του εμφάνιση εκεί – σε γιορτή χαράς και μυσταγωγίας.

Σημειώνουμε την ημερομηνία – Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου – και δίνουμε υπόσχεση να τραγουδάμε όλοι μαζί…με το κρασί στο αίμα μας και με καλό καιρό να ξυπνήσουμε την πόλη που κοιμάται…

https://www.youtube.com/watch?v=mmk-6_K1jTg

Μαζί του στην σκηνή η Λαμπρινή Καρακώστα στο τραγούδι,  ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Φώτης Σιώτας στο βιολί και στην βιόλα, ο Κυριάκος Ταπάκης στο λαούτο και στο μπουζούκι, ο Παντελής Στόϊκος στην τρομπέτα και ο Νίκος Παραουλάκης στο νέυ.

Η τιμή των εισιτηρίων για την συναυλία είναι η εξής: 

Η προπώληση ξεκινάει στα 11 ευρώ και στο ταμείο θα είναι γύρω στα 13 ευρώ. Το φοιτητικό και για άνεργους θα είναι στα 11 ευρώ. 

Αναλυτικά τα σημεία πώλησης:

Στα καταστήματα PUBLIC και ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr

Η ώρα έναρξης θα είναι στις 21:00 ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30.

Πρόκειται για μια παραγωγή της Novel Vox, Art, Events & Records.

Τηλεφωνικά στο 210 64 52420 και ηλεκτρονικά στο www.novelvox.com.gr, στο YouTube, στο Facebook και στο Instagram.

Ακολουθήστε τον Σωκράτη Μάλαμα εδώ:
https://www.youtube.com/channel/UCDAKRQrZO9dLuAp7zySB8DQ
https://www.facebook.com/sokratismalamasofficial/
https://plus.google.com/u/0/112003167135861301028
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.