Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
22.10.2021

Ο Σάκης Ρουβάς και Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη πάνε ταξίδι στο Λοκάρνο

Το «Chevalier», η νέα ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 68ο Διεθνές Φεστιβάλ του Λοκάρνο.

Το «Chevalier», η νέα ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 68ο Διεθνές Φεστιβάλ του Λοκάρνο (Locarno Film Festival, 5 – 15 Αυγούστου 2015).   Την Τετάρτη στη συνέντευξη τύπου του διευθυντή του Λοκάρνο, Carlo Chatrian, ανακοινώθηκε η συμμετοχή της ταινίας στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, το οποίο απαρτίζεται από 14 ταινίες σε παγκόσμια πρεμιέρα. Η κριτική επιτροπή του διαγωνιστικού συντίθεται από τον Αμερικάνο φωτογράφο/σκηνοθέτη Jerry Schatzberg, τον Γερμανό ηθοποιό Udo Kier, τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Nadav Lapid και την Κορεάτισα ηθοποιό Moon so-Ri.   

http://youtu.be/FZckUiocInM

Η επίσημη πρεμιέρα του «Chevalier» θα λάβει χώρα στις 12 Αυγούστου. Στην πρεμιέρα θα παρευρεθεί η Αθηνά Τσαγγάρη, καθώς και οι 6 πρωταγωνιστές της ταινίας Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος και Σάκης Ρουβάς.   Η ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη αποτελεί μια παραγωγή της Faliro House Productions και της Haos Film με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.   

H υπόθεση αφορά μια μια παρέα αντρών που επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier.  

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.