Ο καθαρός πάγος στο ποτό χρεώνεται επιπλέον
Την επόμενη εβδομάδα, στην Ουάσινγκτον, όπως αναφέρει το Grubstreet, θα ανοίξει ένα νέο bar-restaurant το οποίο θα ακολουθήσει μια παράδοξη πολιτική. Το Second State, όπως και ονομάζεται, θα προσφέρει κοκτέιλ καθώς φυσικά αυτά δεν μπορούν να παραλείπονται από κανένα κατάλογο, και θα χρεώνει 1 δολάριο παραπάνω όσους θέλουν το ποτό τους να είναι με κρυσταλλικό χειροποίητο πάγο. Ο υπεύθυνος του bar,Phil Clark, εξηγεί γιατί η έξτρα χρέωση αξίζει τον κόπο. «Ο πάγος όταν προστίθεται στο κοκτέιλ, είναι καθαρός, διαυγής και δεν αλλοιώνει τη γεύση όπως ο πάγος από μεταλλικό νερό που λιώνει σιγά σιγά». Αυτή η νοοτροπία έχει καταστήσει το μαγαζί ήδη πρώτο στην περιφέρεια όπως γράφει ο Τύπος.Μάλιστα όλο και περισσότερα μαγαζιά, τον τελευταίο καιρό,υιοθετούν αυτή την πολιτική του να φτιάχνουν πάγο καθαρό, πυκνό, «σπιτικό» με ειδική μηχανή γιατί θέλουν τα ποτά που προσφέρουν στους πελάτες τους να έχουν αυθεντική γεύση.