Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
27.09.2021

Ο Good Job Nicky στο SNF Nostos 2021!

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 έρχεται live στη Σκηνή στο Ξέφωτο του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για να παρουσιάσει -πρώτη φορά ολοκληρωμένα- τα σημαντικά τραγούδια, δικά του και άλλα, που τον ορίζουν.

Ο Good Job Nicky είναι o 25χρονος Έλληνας καλλιτέχνης-φαινόμενο που μέσα στο 2021 μας αιφνιδίασε ευχάριστα με το viral αγγλόφωνο ντεμπούτο του «January 8th», μας κέρδισε με το πρωτότυπο video-album που ακολούθησε, μας έκλεψε την προσοχή με το sui generis στυλ του και τα μπλε μαλλιά του και συζητήθηκε όσο κανένας άλλος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια.

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 έρχεται live στη Σκηνή στο Ξέφωτο του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για να παρουσιάσει -πρώτη φορά ολοκληρωμένα- τα σημαντικά τραγούδια, δικά του και άλλα, που τον ορίζουν, στήνοντας ένα μουσικό και αισθητικό υπερθέαμα, αφιερωμένο σε όσους θέλουν πολύ να απολαύσουν ζωντανά τη μοναδική φωνή, που αναδύθηκε μέσα σε σκληρό lockdown. Μαζί του θα είναι ο Ερμής Γεραγίδης, και η χορευτική ομάδα Wolves Team.

Ο Good Job Nicky είναι ο ερμηνευτής και δημιουργός (γράφει όλους τους στίχους και μεγάλο μέρος της μουσικής) που φαίνεται ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί πολύ τα επόμενα χρόνια, βάζοντας αυτή τη στιγμή τις τελευταίες πινελιές στο νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, μερικούς μόνο μήνες μετά το πρώτο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.snfnostos.org

Βρείτε το δελτίο τύπου του Good Job Nicky

Good Job Nicky – January 8th | Official Video Clip

Συντελεστές
Μανώλης Γιαννίκιος (drums)
Αννα Θανά (πρώτο βιολί)
Κατερίνα Τζίτζου (δευτερο βιολί)
Ίρινα Δημάκη (τσέλο)
Κλαβδία Παπαδοπούλου (φωνητικά)
Νάσος Ψειμάδας (φωνητικά)

INFO
SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)
Good Job Nicky
Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, 21:30, Σκηνή στο Ξέφωτο

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
www.snfnostos.org
Είσοδος ελεύθερη
#snfnostos #apokonta

**Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της COVID-19 για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων.

Για όλες τις εκδηλώσεις του SNF Nostos 2021 θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από την νομοθεσία και τις εκάστοτε οδηγίες των αρμόδιων αρχών που θα ισχύουν κατά τον μήνα Αύγουστο 2021. Διαβάστε εδώ την πιο πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με τη συμμετοχή του κοινού στις εκδηλώσεις.

Για όλα τα νέα του SNF Nostos επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο www.snfnostos.org και εγγραφείτε στο newsletter της διοργάνωσης. 
 

LINKS
Ιστότοπος του ΙΣΝ 
Ιστότοπος του SNF Nostos

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο:
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.