Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.09.2023

Liberation: Ο Καραϊβάζ διερευνούσε αρκετές υποθέσεις για μέλη του κυβερνώντος κόμματος

Η γαλλική εφημερίδα τοποθετείται, σημειώνοντας πως η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποκτά πολιτικές διαστάσεις.
Liberation: Ο Καραϊβάζ διερευνούσε αρκετές υποθέσεις για μέλη του κυβερνώντος κόμματος

Με την στυγερή δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, ασχολείται με εκτενές δημοσίευμά της η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας «Liberation».

Το ρεπορτάζ του ανταποκριτή στην Αθήνα, Fabien Perrie, προκαλεί πάντως αίσθηση καθώς όπως σημειώνει ο ίδιος, ο Γιώργος Καραϊβάζ που σκοτώθηκε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα την Παρασκευή, «διερευνούσε αρκετές υποθέσεις που αφορούσαν μέλη του κυβερνώντος κόμματος και τον κόσμο της νύχτας».


Ακόμη, στο δημοσίευμα, σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για μια γρήγορη έρευνα, ενώ το άρθρο της εφημερίδας, μεταξύ άλλων φιλοξενεί την τοποθέτηση του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, αλλά και τη δήλωση του Πάνου Σόμπολου.

Πιο αναλυτικά, «ο Γιώργος Καραϊβάζ υπηρετεί τη δημοσιογραφία με ηθική και ακεραιότητα για πάνω από 25 χρόνια», σημείωσε η Ένωση Ελλήνων Συντακτών, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και «πρύτανης» του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ «Ήταν καλός και σοβαρός δημοσιογράφος».

Πηγή: www.rosa.gr

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.