Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.08.2022

Κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Bombing the Avenue

Κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Bombing the Avenue

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια ηχογραφήσεων και παραγωγής, οι Bombing The Avenue επέστρεψαν και κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους με παραγωγό το Άλεξ Μπόλπαση (Whereswilder, Cyanna Mercury) με τίτλο “Dysfunctional“, μέσω της Just Gazing Records του Δημήτρη Λιλή, το οποίο δέχτηκε άκρως ενθαρρυντικά σχόλια στις πρώτες κιόλας ακροάσεις, συνοδευόμενο από ένα single με το ‘Hangover City’, καθώς και με ένα self-produced music video για το ‘Pissings’, το οποίο επιμελήθηκε ο drummer της μπάντας, Jay Chris. Οι Bombing The Avenue, τα τρία αδέλφια από τη Βάρη, δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να εξελιχθούν. Το 2020 θα είναι το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο τους.

https://www.youtube.com/watch?v=6Xb_JkWPC5U

Λίγα λόγια για τους BOMBING THE AVENUE:

Μετά την πρώτη τους συναυλία στο “Κύτταρο” τον Σεπτέμβριο του 2010, τα τρία αδέλφια έπαιξαν πολυάριθμες συναυλίες σε πολλά rock μαγαζιά της Αθήνας, όπως το six d.o.g.s, An Club, Texas Necropolis, Rodeo, Romantso και άλλα. Επίσης, εμφανίστηκαν δύο φορές ( την μία ως καλεσμένοι) στο Schoolwave Festival, καθώς και στο Technopolis Music Festival.

Η πρώτη κυκλοφορία τους ήταν το “Avido”, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2012, ένα EP που εμπεριείχε 6 κομμάτια, τους οδήγησε στην καθιέρωση στην ελληνική rock σκηνή. Η αναγνώριση του “Avido” ήταν το εισιτήριό τους για το Plissken Festival 2014, παίζοντας πλάι σε ονόματα όπως οι 65 Days of Static, Suuns, Fink, Black Lips και πολλές άλλες ακόμη. 3 μήνες αργότερα, κέρδισαν το Greek Battle of The Bands, που τους έδωσε την ευκαιρία να παίξουν στο τελικό του World Battle of the Bands 2014 στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης. Το 2014 και το 2015 οι Bombing The Avenue περιόδευσαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου και μοιράστηκαν τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Truckfighters, Dub Trio, Planet Of Zeus και Nightstalker. Το ντεμπούτο τους “Civil Servant” κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2015 και γιορτάστηκε με ένα sold out show στο six d.o.g.s στην Αθήνα.

Ακούστε τον δίσκο εδώ: https://orcd.co/dysfun

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.