Ένα πρωτότυπο, μουσικό… «Ραντεβού στον Ήλιο» δημιούργησε αυτό το καλοκαίρι το Ούζο Πλωμαρίου. Περίπου 3.000… επίδοξοι στιχουργοί έντυσαν με λέξεις και εικόνες τη μουσική στο τραγούδι που έγραψε η Πέννυ Μπαλτατζή και δημιούργησαν από κοινού το τραγούδι του καλοκαιρινού με τίτλο «Ραντεβού στον Ήλιο», από την ομώνυμη καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου. 

 

Από τις 20 Μαΐου ως τις 9 Ιουνίου το Ούζο Πλωμαρίου και η Πέννυ Μπαλτατζή, κάλεσαν τους νέους να μπουν στο www.rantevoustonilio.gr και να γράψουν στίχους για να γίνουν οι δημιουργοί της πιο ανατρεπτικής καλοκαιρινής πρότασης από το Ούζο Πλωμαρίου. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία: περισσότεροι από 3.000 στιχουργοί κατέθεσαν το ταλέντο τους και έστειλαν στίχους όσο η Πέννυ τους ενθάρρυνε μέσω χιουμοριστικών βίντεο, δίνοντας πληροφορίες για το τραγούδι και ενισχύοντας την προσπάθειά τους να πρωτοτυπήσουν με ευφάνταστους στίχους. Το ταλέντο ξεχείλισε…και τελικά αυτό το καλοκαίρι, το ραντεβού στον ήλιο έγινε πραγματικότητα!

10 τυχεροί που ο στίχος τους ξεχώρισε και επιλέχθηκε από την Πέννυ Μπαλτατζή -και ακόμη 10 που δεν τα κατάφεραν τελικά, αλλά θέλησαν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία- κέρδισαν τη συμμετοχή τους μαζί με φίλους τους, στο beach party που έγινε στις 27 Ιουνίου στην Γαλάζια Ακτή στον Σχοινιά,  με τους ξεκαρδιστικούς stand up comedians Μιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, τους εξωτικούς Burger Project και φυσικά την αγαπημένη Πέννυ Μπαλτατζή. Ένα κεφάτο party όπου για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το τραγούδι «Ραντεβού στον Ήλιο». Για πέντε σχεδόν ώρες  χόρεψαν, τραγούδησαν, γεύτηκαν μεζέδες και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου. Ένα καλοκαιρινό party κάτω από τον ήλιο, μια ουζοκατάσταση μετά μουσικής που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.  

Κατά την διάρκεια του party,η Πέννυ Μπαλτατζή βράβευσε τους νικητές στιχουργούς που έδωσαν τη δική τους πινελιά σε αυτό το καλοκαίρι με το απόλυτο τραγούδι του, ενώ τα ονόματά τους φιγουράρουν πλέον στα credits των δημιουργών καθώς και στο official video clip του τραγουδιού «Ραντεβού στον Ήλιο» που γυρίστηκε με την συμμετοχή του κοινού! Πάρτε μια γεύση εδώ:

Τo πάμε όλοι μαζί; 

Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. 

#rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi

www.rantevoustonilio.gr

www.ouzoplomari.gr