Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.05.2022

Ηριάννα Β.Λ.: Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για συμπαράσταση, οι όρθιοι κλήθηκαν να αποχωρήσουν

Όπως ζήτησε η πρόεδρος, αυτή την ώρα που πραγματοποιείται η εκδίκαση της αίτησης αναστολής της 29χρονης.
Ηριάννα Β.Λ.: Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για συμπαράσταση, οι όρθιοι κλήθηκαν να αποχωρήσουν

Η δίκη για την υπόθεση της Ηριάννας Β.Λπραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα, για την αίτηση αναστολής της 29χρονης πανεπιστημιακού. Η δίκη άρχισε λίγο μετά τη 13.00, ενώ πλήθος κόσμου έχει έρθει για να συμπαρασταθεί στην Ηριάννα. 

Από τις 9 το πρωί είχε μαζευτεί κόσμος έξω από το Εφετείο Αθηνών, σε μια συγκέντρωση συμπαράστασης, σε συνέχεια της μαζικής συγκέντρωσης της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος. Το κεντρικό σύνθημα είναι «Στις 17 Ιούλη παίρνουμε την Ηριάννα πίσω». 

Η 17η Ιούλη ήρθε και η αίθουσα και ο προθάλαμος είναι ασφυκτικά γεμάτα από αλληλέγγυους, από ανθρώπους του πολιτισμού, των επιστημών, του αθλητισμού και της πολιτικής, με αποτέλεσμα η έδρα να ζητήσει να βγουν έξω όσοι δε χωρούσαν στην αίθουσα, υπό την απειλή της αναστολής της δίκης. 

Ενώ πριν από λίγο, η πρόεδρος ζήτησε να βγουν έξω όλοι όσοι είναι όρθιοι, για να συνεχιστεί η δίκη.

Διαδηλωτές συμμετέχουν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στη νεαρή πανεπιστημιακό Ηριάννα στο Σύνταγμα, Αθήνα, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, η οποία καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση με βάση ανύπαρκτα στοιχεία. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, πατήστε εδώ.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.