Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.06.2022

Η ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ είναι η πρώτη video-σειρά στην Ελλάδα με τη νέα τεχνολογία VR

Θα δείτε βίντεο σε 360 μοίρες!
Η ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ είναι η πρώτη video-σειρά στην Ελλάδα με τη νέα τεχνολογία VR

Αψηφώντας τους νόμους της φυσικής, αλλά και της παραδοσιακής τέχνης του βίντεο οι γνωστοί «κουμπάροι» Τάκης Γιαννούτσος και Γιάννης Ντρενογιάννης διακτινίζονται στο υπερπέραν και σε 360 μοίρες πατώντας απλά ένα κουμπί.

Το κουμπί της Τηλεμεταφοράς– ή του “Τελεπορτέσιο” για όσους μιλούν την αγγλική-αποτελεί μοναδική ελληνική πατέντα η οποία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά με συστήματα καταγραφής σφαιρικής εικόνας και με επιτυχία μεταφέρει την εμπειρία του “εξαφανίζεσθαι” από την σκληρή πραγματικότητα, αλλά και του “εμφανίζεσθαι” σε μέρη απίθανα, φανταστικά, μοναδικά κ.ο.κ

Οι δύο «κουμπάροι» στο πρώτο επεισόδιο της ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ διακτινίζονται από την Πλατεία Αττικής στην Κολώνα της Κύθνου και επιστρέφουν-κάπως άτσαλα ομολογουμένως- στην πραγματικότητα.

Η ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ είναι η πρώτη video-σειρά στην Ελλάδα που ενσωματώνει την νέα τεχνολογία VR των 360videos και μπορείτε να την απολαύσετε μέσα από το YouTube ή το Facebook, στο PC, στο laptop, την ταμπλέτα ή το κινητό σας. Οι «γάτοι» όμως που διαθέτουν είτε γυαλιά εικονικής  πραγματικότητας HMDs, είτε Cardboards και το κινητό τους τηλέφωνο, μπορούν να νιώσουν πιό έντονα την εμπειρία της «τηλεμεταφοράς». Η οπτική εμπειρία συνοδεύεται και με spatial -ambisonic sound ακουστική εμπειρία, αρκεί να φορέσετε  ακουστικά και να περιηγηθείτε στον σφαιρικό χώρο.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο:

https://www.youtube.com/watch?v=sADhlWF2r-Y&feature=youtu.be

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.