Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
12.11.2023

ΣΥΡΙΖΑ: «Χωρίς αντίλογο για την καταστροφή θέλει να εμφανιστεί στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης – Δεν θα γίνουν ανεκτές αντιδεοντολογικές μεθοδεύσεις»

«Ενώ πάντα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ, πραγματοποιείται η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ΔΕΘ, μετέφερε εκεί τη δίκη του παρουσία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΡΙΖΑ: «Χωρίς αντίλογο για την καταστροφή θέλει να εμφανιστεί στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης – Δεν θα γίνουν ανεκτές αντιδεοντολογικές μεθοδεύσεις»

«Την ώρα που η χώρα βιώνει μια βιβλική καταστροφή από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, με ανθρώπινες απώλειες και δραματικές συνέπειες για τους κατοίκους, τη δημόσια υγεία και την οικονομία, το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήνει φιέστες και μάλιστα χωρίς αντίλογο για να αποκρύψει και τις δικές του ευθύνες για την ανασφάλεια που βιώνει η ελληνική κοινωνία και οικονομία. Και δυστυχώς, σε αυτόν το σχεδιασμό του βρίσκει σύμμαχο και τη διοίκηση της ΔΕΘ», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ενώ πάντα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ, πραγματοποιείται η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ΔΕΘ, μετέφερε εκεί τη δίκη του παρουσία», σημειώνει, προσθέτοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε στείλει αίτημα να παραστεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου με τον πρόεδρο της Κ.Ο., Σωκράτη Φάμελλο». «Και λόγω της αναβολής των εκλογών ανάδειξης προέδρου για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου είχε αποσύρει το ενδιαφέρον για την Κυριακή. Ωστόσο, η διοίκηση της ΔΕΘ απάντησε με πρόταση για αύριο 12 Σεπτεμβρίου ενώ δεν έκανε το ίδιο για τον κ. Μητσοτάκη παρότι υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ημέρες μέσα στη βδομάδα», εξηγεί.

«Πρόκειται για μια πρωτοφανή στα χρονικά αντιδεοντολογική και προσβλητική για την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας αντιμετώπιση, η οποία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα δεν χωρούν μικροπολιτικά παιχνίδια. Απαιτείται σοβαρότητα και συνέπεια από όλους και πάνω από όλα σεβασμός στους κανόνες του πολιτικού διαλόγου. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να παραστεί στη ΔΕΘ μέχρι την Πέμπτη επιτρέποντας και στην αντιπολίτευση να ασκήσει το θεσμικό της ρόλο και παράλληλα τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους παραγωγικούς φορείς», συνεχίζει και καταλήγει:

«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για μεθοδεύσεις την ώρα που η χώρα βιώνει τέτοια εκτεταμένη κρίση. Έστω και σήμερα υπάρχουν περιθώρια. Ειδάλλως θα χρεωθεί στον κ. Μητσοτάκη και στη διοίκηση της ΔΕΘ μια μείζονος σημασίας αντιδημοκρατική μεθόδευση που δεν θα γίνει ανεκτή».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.