Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.06.2022

Επίσημη απολογία από τον πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας για… μαλλιοτράβηγμα.

Ο ανώτατος άνδρας της χώρας τραβούσε επί έξι μήνες την αλογοουρά μιας σερβιτόρας.
Επίσημη απολογία από τον πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας για… μαλλιοτράβηγμα.

Σε ένα τραγελαφικό περιστατικό, που κάνει μέχρι και αυτή τη στιγμή το γύρο του κόσμου μέσω των social media, εμπλέκεται ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, John Key. Ο ισχυρός άνδρας της χώρας χρειάστηκε να απολογηθεί επίσημα σε γυναίκα που εργάζεται ως σερβιτόρα σε καφέ του Όκλαντ.

Ο λόγος;  Ο John Key τραβούσε την αλογοουρά της εν λόγω γυναίκας συνεχώς επί έξι μήνες, ενώ σύχναζε στο συγκεκριμένο καφέ, αγνοώντας τις διαμαρτυρίες της. Η σερβιτόρα κατήγγειλε ανώνυμα με ανάρτησή της σε blog πως  ο Νεοζηλανδός πρωθυπουργός είχε τραβήξει την αλογοουρά της σε αρκετές περιστάσεις παρότι η ιδία του έλεγε να μην το κάνει.

Το γραφείο του πρωθυπουργού, αμέσως μετά το σάλο που προκλήθηκε στη κοινή γνώμη, προσπάθησε να «μαζέψει» λίγο τη κατάσταση, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις και εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση στην οποία επεσήμαινε πως ο πρωθυπουργός το έκανε «για αστείο» και απολογήθηκε στην εργαζόμενη της καφετέριας προσφέροντάς της και δύο φιάλες κρασί.

Το  «μαλλιοτράβηγμα» – περί ου ο λόγος- ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του John Kay τον περασμένο Νοέμβριο και συνεχίστηκε αδιαλείπτως, κάθε φορά που ο πρωθυπουργός επισκεπτόταν τη καφετέρια. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είχε «πολύ ζεστή και φιλική σχέση» με το προσωπικό της καφετέριας. Μέσα στα μέλια, λοιπόν, ο πρωθυπουργός και από βίτσια, ουκ ολίγα.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.