Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
04.12.2021

Δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη ήθελε να μιλήσει για την αστυνομική βία, θεωρήθηκε αναρχικός και απολύθηκε [ΒΙΝΤΕΟ]

Καταγγελία για λογοκρισία με αφορμή τη Ν. Σμύρνη.

Αίσθηση έχει προκαλέσει από το μεσημέρι ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο facebook και καταγράφει τη σοβαρή καταγγελία του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Ο Κ. Τσακίρης, εργαζόμενος το Ράδιο Θεσσαλονίκη, καταγγέλλει ότι εκδιώχθηκε από τον χώρο όπου εργάζεται από τον ιδιοκτήτη του σταθμού επειδή εξέφρασε την επιθυμία του να μιλήσει στην εκπομπή για την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη, αλλά και για το γνωστό, πλέον, βίντεο όπου οι αστυνομικοί φωνάζουν «θα τους σκοτώσουμε».

«Στο μίτινγκ που γίνεται πάντα πριν την εκπομπή, μιλώντας με τον ιδιοκτήτη του σταθμού τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, είχαμε τη διαφωνία για το αν θα πρέπει να ασχοληθώ με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Εγώ ήθελα να ασχοληθώ και μάλιστα υπό το πρίσμα να αναφερθώ στα βίντεο που δεν είδα στα δελτία ειδήσεων, στο βίντεο που αστυνομικός χαστουκίζει μια κοπέλα, να αναφερθώ στις συλλήψεις μικρών παιδιών, στη διακοπή της Λιάνας Κανέλλη από τον ΣΚΑΙ, στο πως οι αστυνομικοί μιλούσαν μεταξύ τους και έλεγαν “πάμε να τους σκοτώσουμε”. Υπέστη απίστευτη λογοκρισία λέγοντας μου “σήκω και φύγε τώρα, είσαι αναρχικός”. Θεωρήθηκα αναρχικός γιατί ήθελα να παρουσιάσω μια πλευρά που δεν την άκουγα και δεν την έβλεπα στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Ήθελα να τα πω στην εκπομπή μου και γι’ αυτό θεωρήθηκα αναρχικός. Με έδιωξαν και είναι περηφάνια που με έδιωξαν για την άποψη μου. Έφυγα με συνείδηση καθαρή, έφυγα επειδή υπέστη ακραία λογοκρισία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το βίντεο με την καταγγελία:

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.