Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
08.12.2023

Από τη φυλακή στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης για δύο νέες υποθέσεις βιασμού

Μέχρι σήμερα, ο κατηγορούμενος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί κάνοντας λόγο για μυθοπλασίες.
Από τη φυλακή στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης για δύο νέες υποθέσεις βιασμού

Την πόρτα της ανακρίτριας πέρασε ξανά, το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να απολογηθεί για τις νέες διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του για δύο βιασμούς. Ο σκηνοθέτης μεταφέρθηκε από τις φυλακές Τριπόλεως όπου βρίσκεται κρατούμενος προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 8 Ιουλίου, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του έναντι των καταγγελιών για βιασμό ενός ανηλίκου, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης και ενός ενήλικου, που τον έφεραν αντιμέτωπο, έπειτα από εισαγγελική έρευνα, με τις δύο νέες διώξεις για σεξουαλική βία.

Οι δύο δικογραφίες σχηματίστηκαν μετά την καταγγελία 24χρονου σήμερα άνδρα, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση του κατηγορουμένου κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι πριν από επτά χρόνια βιάστηκε από τον καλλιτέχνη δύο φορές και την καταγγελία άνδρα για βιασμό που υπέστη, το 2018 που ήταν ενήλικος, στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο σκηνοθέτης έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου κατά συρροή, ύστερα από καταγγελίες δύο παθόντων. Μέχρι σήμερα, ο κατηγορούμενος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί κάνοντας λόγο για μυθοπλασίες. (Πηγή: www.rosa.gr)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.