Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
14.05.2021

25χρονη καταγγέλλει 40χρονο ότι την κούρεψε και τη βίασε μπροστά σε άλλους στο σπίτι του, στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο κακοποιός την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και τη βίασε παρουσία τεσσάρων ατόμων, ενώ στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο και της ξύρισε μέρος των μαλλιών της.

Ανατριχιάζει η καταγγελία 25χρονης, σύμφωνα με την οποία 40χρονος τη βίασε στη Νέα Σμύρνη, παρουσία άλλων τεσσάρων ατόμων, ενώ στη συνέχεια της ξύρισε το κεφάλι. Όπως υποστήριξη η κοπέλα, ο άνδρας την κάλεσε στο σπίτι του τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. Εκεί, έπειτα από λίγα λεπτά, την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και τη βίασε παρουσία τεσσάρων ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένες στο σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος των μαλλιών της

Ο βιαστής, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι. Στις 04:00 τα ξημερώματα η γυναίκα μετέβη σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και άμεσα καταστρώθηκε σχέδιο επέμβασης στο σπίτι. 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.