Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Ο Secret Santa ξέρει το μυστικό των εορτών

Σε μια πληθώρα επιλογών πώς ξέρεις ποιο είναι το ιδανικό δώρο; Ο Secret Santa του Κωτσόβολου είναι εδώ για σένα.

Πέρα από τον Άγιο Βασίλη που έρχεται από την καμινάδα και μας αφήνει δώρα στις κάλτσες, ή κάτω από το δέντρο αν οι κάλτσες είναι μικρό νούμερο, υπάρχει κι ένας άλλος, πιο πειραχτήρι και ακόμη περισσότερο απροσδόκητος. Το όνομά του είναι Secret Santa και μπορεί να σου είναι γνώριμο γιατί ίσως έχεις υπάρξει κι εσύ Secret Santa είτε στο γραφείο, είτε όταν αποφασίσατε οι παλιοί συμμαθητές να αναβιώσετε το κλίμα των παιδικών σας χρόνων.

https://www.youtube.com/watch?v=Epem1QlcfKE

Και μπαίνουν τα ονόματα όλα στο πουγκί, τραβάς το χαρτάκι, διαβάζεις ποιος είναι, ξέρεις ότι εσύ είσαι ο Secret Santa κάποιου και tο παιχνίδι ξεκινά. Ή μήπως ο μπελάς; Πόσο εύκολο είναι να καταλήξεις στο σωστό δώρο; Τις ίδιες απορίες έχει και ο πρωταγωνιστής στην Secret Santa ιστορία του Κωτσόβολου. Όταν ανοίγει το χαρτάκι, διαβάζει “Big Boss” και η αναζήτηση του ιδανικού δώρου ξεκινά και ξετυλίγεται μέσα από μια πληθώρα επιλογών, χρήσιμων συσκευών αλλά και χιουμοριστικών ανατροπών.

Μια εσπρεσιέρα είναι πάντα απαραίτητη για όποιον αγαπά τον καφέ, τα ηχεία είναι χρήσιμα για όποιον θέλει να ακούει δυνατά μουσική, η ηλεκτρική ψησταριά είναι ιδανική για τους καλοφαγάδες, ένα smart watch είναι εξαιρετική επιλογή για κάποιον που θέλει να παρακολουθεί τόσο τα notification του όσο και σφυγμό. Όλα τα παραπάνω, όπως και πολλά πολλά άλλα, είναι διαθέσιμα στον Κωτσόβολο και μπορείς να τα βρεις μέσα από τον οδηγό δώρου του για τον Secret Santa. Όμως οι μικρές, χιουμοριστικές ανατροπές θέτουν διαρκώς νέους όρους και τελικά οδηγούν στην επιλογή του δώρου που έχει πιο πολύ ανάγκη από κάθε άλλο το Big Boss.

Άλλωστε όταν παίζεις Secret Santa o σκοπός είναι να ανακαλύψεις τι θα χαροποιήσει περισσότερο αυτόν που θα δεχτεί το δώρο σου, άρα να ανακαλύψεις τον ίδιο και τις ανάγκες του. Ίσως δεν έχεις στο άψε σβήσε μια καταπληκτική ιδέα για το ιδανικό δώρο, έχεις όμως στο άψε σβήσε άπειρες επιλογές για να δεις ποια ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση και στον άνθρωπο. Και δεν χρειάζεται να πας στη Λαπωνία με ένα έλκηθρο που σέρνουν τάρανδοι. Αρκεί να βρεθείς στο κοντινότερο κατάστημα Κωτσόβολος και να βγάλεις από μέσα σου όλη την αγιοβασιλιατική διάθεση των ημερών.

Το Big Boss βρέθηκε με το δώρο που χρειαζόταν πιο πολύ από κάθε άλλο, γιατί στην τελική όλοι ξέρουν το μυστικό των γιορτών, είναι ο Κωτσόβολος – ο δικός μας Secret Santa. Κάνε τους άλλους ευτυχισμένους!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.