Δύσκολο να βρεις δυο άνδρες που να μοιάζουν απόλυτα μεταξύ τους και δεν εννοούμε να έχουν ίδια μάτια, αλλά να τους αρέσουν τα ίδια πράγματα. Για παράδειγμα, άλλος είναι Ολυμπιακός και άλλος Παναθηναϊκός, άλλος θα υποστηρίξει Βραζιλία στο Μουντιάλ γιατί του αρέσει το αλέγκρο ποδόσφαιρο που παίζει η Σελεσάο κι άλλος θα είναι με την εθνική Αγγλίας γιατί είναι ρομαντικός και θα έχει πάντα μια ελπίδα μέσα του, ότι τα ταλέντα των λιονταριών θα κάνουν μια μέρα το θαύμα τους. Σε κάποιον μπορεί να αρέσουν οι μηχανές και σε έναν άλλο τα αυτοκίνητα, ένας άνδρας μπορεί να προτιμά την θάλασσα και ένας άλλος άνδρας μπορεί να τρελαίνεται για το βουνό. Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα και γι΄αυτό άλλωστε είναι όλοι τόσο μοναδικοί.

Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που όλοι αυτοί οι άνδρες που αναφέραμε από πάνω τα έχουν κοινά και που καλώς ή κακώς, βοηθάμε να τους κατηγοριοποιούμε καμιά φορά. 

Η Popaganda μετά από ενδελεχή έρευνα, κατέληξε στους πέντε τύπους άνδρα που συναντάμε πιο συχνά και σας τους παρουσιάζουμε: 

  • Ο φοιτητής, που προσπαθεί ακόμα να ισορροπήσει ανάμεσα στην εφηβεία και στην ενήλικη ζωή.
  • Ο οικογενειάρχης, που ακόμα αναζητά την χρυσή τομή μεταξύ των ευθυνών αλλά και της μπύρας που έπινε με τους φίλους του όντας εργένης.
  • Ο φίλαθλος, που ζει για την ώρα του αγώνα.
  • Ο σειράκιας, που δεν καταλαβαίνει πως πέρασε το Σαββατοκύριακο, χωρίς να δει το φως του ήλιου, αλλά που είδε για τρίτη φορά εφτά σεζόν Game of Thrones, σε περίπτωση που του είχε ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια. 
  • Ο gamer-ας, που δεν βλέπει την ώρα να μαζευτεί με τους φίλους του για να τους δείξει ποιος είναι ο άρχοντας της κονσόλας.

Βέβαια, όλοι οι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους άνδρες, έχουν ένα κοινό. Αγαπούν με πάθος τις τηλεοράσεις. Και πολύ καλά κάνουν. Φυσικά το ιδανικό είναι να είχε ο καθένας τους την τηλεόραση που ταιριάζει πραγματικά στις ανάγκες του και θα κάνει την εμπειρία της θέασης ή του παιχνιδιού να μοιάζει κάτι το πρωτόγνωρο. Στο τέλος της ημέρας μαζί με την τηλεοπτική εμπειρία, βελτιώνεται και η ζωή μας αφού η ικανοποίηση από τη θέαση προκαλεί και την ανάλογη ευφορία. 

Πήραμε συμβουλές για τις τελευταίες τεχνολογίες στις τηλεοράσεις από τον Κωτσόβολο και σας τις μεταφέρουμε

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Όσον αφορά στον φοιτητή, ο οποίος συνήθως είναι και πολύ μπροστά στα θέματα της τεχνολογίας, μια smart 4K43’, η οποία με το απόλυτο μαύρο χρώμα, την εκπληκτική αντίθεση και τον καινοτόμο σχεδιασμό σίγουρα ξεπερνά κάθε φαντασία και ίσως κάνει τον 20αρη να προτιμήσει να περάσει το σαββατόβραδό του σπίτι βλέποντας ταινία, παρά να βγει για ποτό με τους φίλους του. Ή ακόμα καλύτερα να φέρει τους φίλους του σπίτι να δουν την ταινία…

Όσο για τον οικογενειάρχη με τις τόσες ευθύνες στο κεφάλι, μια curved τηλεόραση 55 ιντσών, είναι ό,τι πρέπει, καθώς το μεγάλο της μέγεθος συνδυάζεται με τα πιο πλούσια χρώματα και με ευρεία γωνία θέασης,γεγονός που την κάνει ιδανική για εκείνα τα πρωινά Σαββάτου που οι μπόμπιρες σκαρφαλώνουν στο κρεββάτι από τις έξι το πρωί και θέλουν να δουν παιδικά μαζί με τον μπαμπά.

Οι φίλαθλοι από την άλλη, είναι μια ειδική κατηγορία, ίσως λίγο πιο απαιτητική από τις προηγούμενες δυο, αλλά και γι’ αυτό έχουν απάντηση οι άνθρωποι του Κωτσόβολου. Για να μην χάνουν λοιπόν, καμία φάση, η καλύτερη επιλογή θα ήταν μια τηλεόραση flat QLED 60’.  Η QLED τηλεόραση μπορεί να αποδώσει το χρώμα και τη φάση με ακρίβεια και να επιτύχει το 100% του όγκου του χρώματος, με εικόνα που ξεπερνάει κάθε σύγκριση.

Ο άνδρας-σειράκιας είναι μια κατηγορία που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια με την άνθιση των τηλεοπτικών σειρών, που δεν έχουν να ζηλέψουν πια σε τίποτα από τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. Ο λάτρης του Westworld και του PeakyBlinders λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να χρειάζεται μια μεγάλη τηλεόραση τουλάχιστον 50 ιντσών και το κατάλληλο set home cinema, ώστε να γίνεται κάθε βράδυ το σαλόνι του μια κανονική αίθουσα κινηματογράφου κι αν την απολαμβάνει και με παρέα, ακόμα καλύτερα. 

Τέλος, για τον gamerα μία τηλεόραση άνω των 50’ με δυνατότητες συνδεσιμότητας και υψηλής ανάλυσης εικόνα   θα μετατρέψει την τηλεόραση σε αρένα παιχνιδιού. Δύσκολα θα πιστέψουν ότι είναι στο σαλόνι τους και όχι μέσα στον Καμπ Νου, αλλάζοντας πάσες με τον Μέσι και την παρέα του. 

Σε όποια κατηγορία από αυτές κι αν ανήκετε λοιπόν, ή ακόμα κι αν δεν ανήκετε σε καμία, να ξέρετε ότι δεν θα χρειαστεί να δυσκολευτείτε ποτέ να βρείτε τηλεόραση. Αρκεί να πεταχτείτε στο πιο κοντινό σας κατάστημα Κωτσόβολος (95 είναι, σίγουρα κάποιο θα είναι δίπλα στο σπίτι σας) και να ζητήσετε τον ειδικό στις τηλεοράσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γυρίσετε σπίτι με την πιο κατάλληλη επιλογή.