Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Πώς καλείς τα σωστά άτομα σ’ ένα δείπνο;

Θες να φτιάξεις μια λειτουργική ομάδα, ένα food gang που να τα σαρώνει όλα και να κάνει τον οικοδεσπότη να χαμογελά από ικανοποίηση;

Μπορεί κάποιοι να σου έχουν πει ότι το κάλεσμα είναι η χαρά ενός τραπεζιού, αλλά καλό είναι να ξέρεις ότι πρόκειται περί δίκοπου μαχαιριού. Μπορεί τα πιο κοντινά άτομα μεταξύ τους ν’ αποδειχτούν η πιο βαρετή παρέα του πλανήτη, αφού όλη μέρα στα τσατ, τα ίδια και τα ίδια λέμε. Το πολύ του κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς.

Με τις οικογένειες όλα ωραία και καλά αλλά πολλές φορές ένα δείπνο μπορεί να εξελιχθεί σε Βιετνάμ. Μετά και με τους μακρινούς τι κάνεις; Αν δεν ταιριάξουν και βγει η βραδιά στη μούγκα; Ή πάμε για κάνα συνοικέσιο, αυτά είναι τα πιο ωραία, που στο τέλος φεύγει ο ένας με άλλη και η άλλη με έναν… άλλον.

Οπότε; Ας πάρουμε μια ιδέα με το τι έκανε η Neff σε μια ιδιόμορφη παρέα που έχτισε, στο δικό της Food Gang. Καταρχάς επένδυσε στον μαγικό αριθμό 8. Ένα νούμερο που στην Κίνα θεωρείται τυχερό, αφού ο ήχος που βγάζει είναι παρόμοιος με τη λέξη «πλούτος». Άρα, με τους 8 έχουμε σίγουρα ένα πλούσιο τραπέζι από μόνο του.

Στη συνέχεια αν θέλουμε να ενώσουμε αγνώστους, ας φροντίσουμε ο καθένας να είναι δημιουργικός στον τομέα του. Να έχει μια καλή ιστορία να διηγηθεί. Η Neff εδώ έκανε εκπληκτικό casting. Αν υπήρχε Oscar στη συγκεκριμένη κατηγορία θα το κέρδιζε με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Κοιτάξτε σύνθεση: 2 ηθοποιοί, ένας φωτογράφος, ένας επιχειρηματίας, μια τραγουδίστρια, μια fashion designer, ένας διαφημιστής και ειδικός στην γαστρονομία και ένας συγγραφέας. Πιο εύκολα πέφτει μετεωρίτης στη γη τις επόμενες μέρες, παρά να πάει σε φιάσκο αυτό το δείπνο. Ούτε η Μπαρτσελόνα τέτοια πληρότητα. Ας τους γνωρίσουμε όμως.

Αλέξανδρος Λογοθέτης, ηθοποιός

Ωραίος τύπος. Θα φέρει την απαιτούμενη ένταση στη παρέα και δεν θα αφήσει το ρυθμό να χαλαρώσει.

Πάνος Γεωργίου, φωτογράφος

Χρειάζεται ένας άνθρωπος μοντέρνος που να γυρνάει. Να μην χάνουμε την επαφή με το τώρα όπου αυτό που δεσπόζει δεν είναι τίποτα άλλο από την εικόνα.

Δημήτρης Παπαζυμούρης, Food Blogger 

Ο γνώστης, ο ρέκτης, ο digger. Ο mr “Cucina Caruso” χρειάζεται για να υπογράφει με λεπτομέρειες την πορεία του τραπεζιού.

Πέννυ Μπαλτατζή, τραγουδίστρια

Προσωπικά αν με ρωτάτε θα την καλούσα σε κάθε δείπνο. Έχει αύρα,παίζει πιάνο και ξέρει να μαγειρεύει.

Ορσαλία Παρθένη, σχεδιάστρια μόδας

Ένα επώνυμο με ιστορία, μια εκπρόσωπος της μόδας, μια μητέρα δύο αγοριών. Τι πιο μοντέρνο; Αναμφίβολα προσθέτει αίγλη στο food gang.

Βασιλική Καρούνου, αλχημίστρια γαστρονομίας

Το αδάμαστο πνεύμα, η εξερευνήτρια της γεύσης. Χρειάζεται για να βάζει τα πράγματα σε τάξη.

Μαρία Ναυπλιώτου, ηθοποιός

Ήρεμη δύναμη και γλυκατζού. Απαραίτητα στοιχεία. Κάποιος άνθρωπος στο τέλος πρέπει να πάρει την απόφαση να φέρει τη σοκολάτα στην παρέα.

Χρήστος Χωμενίδης, συγγραφέας

Ο παραμυθάς. Ο συντονιστής. Η κατευθυντήριος δύναμη της ομήγυρης. Συνήθως σε αυτόν δίνεις και μια κρυφή εντολή να συντονίζει την παρέα ώστε να μην έχει ο οικοδεσπότης το βάρος.

Χιούμορ, αύρα, εμπειρία, δημιουργικότητα, ομορφιά, τόλμη, φρεσκάδα, αποτελεσματικότητα, φαντασία, εξυπνάδα, τα ιδανικά συστατικά για κάθε άνθρωπο δηλαδή, είναι εκείνα που πρέπει να αναζητάτε όταν διαμορφώνετε τη λίστα καλεσμένων σας. Και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, δεν θα πέσετε έξω. 

https://www.youtube.com/watch?v=4RWQXUyBbUo&feature=youtu.be

 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.