Categories: POPTRIVIA

Cheesecake αγάπη μου

Τυρί σε γλυκό; Καλά δεν είναι και καινούργια εφεύρεση. Απ’ ότι φαίνεται όχι μόνο είσαι εξοικειωμένος με τα cheesecake αλλά τα αγαπάς πολύ, πάρα πολύ.

Αφού όλα τα ζαχαροπλαστεία ανά την επικράτεια αλλά και τα περισσότερα μενού εστιατορίων, όλο και κάποια μορφή του μοναδικού γλυκού θα προσφέρουν (ένα από τα καλύτερα το έφαγα στην Αστυπάλαια). Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, ένα cheesecake θα βρεις.

Γι’ αυτό και γω σου μάζεψα 4 αγαπημένες συνταγές που τιμούν τον γενικό τίτλο cheesecake, με τον πιο λαχταριστό τρόπο. Εσύ ποια θα φτιάξεις σήμερα;

Αυθεντικό Αμερικάνικο Cheesecake

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Αυτό το cheesecake φούρνου είναι πλούσιο, πολύ κρεμώδες και πολύ «χορταστικό». Όπως το απολαμβάνουν σε όλες τις αμερικάνικες σειρές και ταινίες με τις οποίες -παραδέξου το- έχεις λιώσει τόσα χρόνια. Συνταγή εδώ.

Cheesecake χωρίς γλουτένη

Ένα no-bake (αν εξαιρέσεις το ελάχιστο ψήσιμο της βάσης από μπισκότα) cheesecake που μπορούν να απολαύσουν όλοι, άφοβα. Και αν δεν πάσχεις από κοιλιοκάκη, μην το προσπεράσεις. Απλώς κράτα την συνταγή και βάλε κανονικά μπισκότα. Συνταγή εδώ.

Ελαφρύ cheesecake σοκολάτας

Κι όμως αυτές οι 3 λέξεις μπορούν να μπουν στον ίδιο τίτλο συνταγής! Βλέπεις αυτό το ανάλαφρο cheesecake έχει τη γεύση και το vibe του κανονικού, χωρίς να σε επιβαρύνει πολύ. Μην αμελήσεις να το σερβίρεις με φρέσκα φρούτα, κάνει την διαφορά. Συνταγή εδώ.

Βρες ακόμα μία λαχταριστή συνταγή στο madameginger.com
madameginger.com