ΑΓΟΡΑ

Αυτό είναι το challenge που τα σπάει στο instagram. Θα θες κι εσύ να πάρεις μέρος!

Κάθε μέρα σου μπορεί να είναι γεμάτη από περισσότερα. Εικόνες, μουσική, τέχνες, γέλιο, χορός, τρέλα, δραστηριότητες. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλά να πεις ναι, σήμερα θα το κάνω.

Αν έχετε πάει έστω και μια φορά σε συνέντευξη για δουλειά, τότε θα σας έχουν ρωτήσει σίγουρα ποιο θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερο ελλάτωμά σας. Εμένα πάντως μου την έχουν κάνει και έχω πει σχεδόν όλες τις φορές ψέμματα. Ο λόγος; Το μεγαλύτερο ελλάτωμά μου είναι η αναβλητικότητα και ποιος θέλει να προσλάβει κάποιον που έχει ως μότο ζωή το “Γιατί να κάνεις σήμερα αυτό που θες να μπορείς να κάνεις αύριο”; Κανείς.

Επειδή όμως είμαστε άνθρωποι και συνεχώς εξελισσόμαστε και αλλάζουμε είπα κι εγώ να κάνω ένα μικρό βήμα και να βάλω τέλος στην αναβλητικότητα που τείνει να γίνει συνώνυμο του ονόματός μου. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ένα σκρολάρισμα στο instagram, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται.

Άρχισα να βλέπω φίλους και γνωστούς να ποστάρουν φωτογραφίες με το #TodayIWill και με έπιασε η περιέργεια να μάθω τι είναι. Έμαθα τι είναι και πολύ μου άρεσε, γι’ αυτό και θα το μοιραστώ μαζί σας.

Τα πράγματα είναι απλά και συνοψίζονται σε μια απλή φράση (που μέχρι πριν μερικές μέρες καθόλου δεν με εξέφραζε): Γιατί να κάνεις αύριο, αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα; Μικρά challenges σε προκαλούν να τα ολοκληρώσεις σήμερα και να δεις την διαφορά που μπορεί να έχει κάτι τόσο μικρό στην ψυχολογία σου.

Εγώ διάλεξα το eco friendly challenge, αφού εδώ και καιρό ήθελα να αλλάξω κάποιες από τις καθημέρινές μου συνήθειες και να συμβάλω κι εγώ με τον τρόπο μου στην σωτηρία του περιβάλλοντος. Πιστεύω βαθιά ότι οι μεγάλες αλλαγές έρχονται από πολλές και μικρές πράξεις, βέβαια αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάθε μέρα έλεγα θα πάω να πάρω κούπα και μεταλλικό καλαμάκι για τον φρέντο καπουτσίνο μου, αλλά κάθε μέρα κάτι άλλο έκανα και δεν πήγαινα να τα αγοράσω. Τελικά το #TodayIWill με έκανε να σηκωθώ από το κρεβάτι μου, παρόλο που είχα ήδη φορέσει τις μαλακές μου πιτζάμες για να πάω στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου και αγοράζω την δική μου επαναχρησιμοποιούμενη κούπα και το δικό μου μεταλλικό καλαμάκι. Με κοίταξαν λίγο περίεργα το πρωί στην καφετέρια όταν τους είπα ότι δεν θέλω πλαστικό ποτήρι, αλλά για μένα αυτός ο καφές ήταν πιο νόστιμος από όλους τους προηγούμενους.

Αν βέβαια, εσύ έχεις ήδη το δικό σου ποτηράκι, μπορείς να διαλέξεις ένα από τα υπόλοιπα challenges που έχει στο todayiwill.gr. Να επισκεφτείς ένα μουσείο ή να δοκιμάσεις μια νέα κουζίνα. Να γίνεις αιμοδότης ή να αφήσεις ένα γλαστράκι στην πόρτα του γείτονά σου. Να αρχίσεις να μετακινείσαι με ποδήλατο ή να πας μια βόλτα τον σκύλο του φίλου σου.

Τα challenges είναι πολλά και σίγουρα θα βρεις εκείνο που εκφράζει καλύτερα εσένα.

Όπως καταλαβαίνεις, το κύμα έχει ξεκινήσει και η πόλη ενδυναμώνεται καθημερινά όλο και περισσότερο! Εσύ θα μείνεις απ’ έξω;

Αν χρειάζεσαι ακόμα ένα κίνητρο, το #TODAYIWILL σου τον δίνει, καθώς όλοι όσοι γίναμε πιο δυνατοί μέσα από αυτές τις προκλήσεις θα βρεθούμε στις 10/12, σ’ ένα secret event, powered by gloTM, στην καρδιά της πόλης και θα γιορτάσουμε με τις μουσικές της Xenia Ghali.

Για να αποκτήσεις την πρόσκληση σου και να μάθεις το location, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στο todayiwill.gr και να κάνεις το πρώτο challenge!

Μην μένεις έξω από τον κύκλο. Δεν έχει πολλά να κάνεις.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.