Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΕΞΟΔΟΣ

Στο Σκουφάκι οι Κυριακές είναι unplugged

Το αγαπημένο μπαρ της Σκουφά έχει ήδη φιλοξενήσει ζωντανά μουσικούς και συνεχίζει με unplugged εμφανίσεις υπό την επιμέλεια του Moa Bones αλλά και μία...ηλεκτρισμένη εμφάνιση από τις S.W.I.M. στις 30 Δεκεμβρίου.

Μπορεί να αποτελεί μία από τις σταθερές επιλογές για ποτό στη γειτονιά του Κολωνακίου, αλλά το Σκουφάκι, πέρα από τη φιλόξενη μπάρα του εδώ και κάποιον καιρό τις Κυριακές προσφέρει και ζωντανή μουσική και μάλιστα unplugged, τα γνωστά ως Skoufaki Unplugged. Ως τώρα στο μπαρ της Σκουφά έχουν ακουστεί ζωντανά οι Amalia, Jef Maarawi, Tom Yosi, Pelion Rivers, Theo Nt.

Υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Αρώνη (Moa Bones), το γνωστό αθηναϊκό στέκι μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή και φιλοξενεί νέους καλλιτέχνες και καταξιωμένα ονόματα της εγχώριας τραγουδοποιίας, αναδεικνύοντας το πλούσιο υλικό τους και προσφέροντας μια ζεστή και ατμοσφαιρική εμπειρία στο κοινό, μουσικόφιλο και μη. Συνεχίζει λοιπόν απτόητο και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου για το 6ο και τελευταίο unplugged session της χρονιάς, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά τη Δεσποινίς Τρίχρωμη.

Και τα unplugged συνεχίζονται: τις προσεχείς Κυριακές του 2019 θα εμφανιστούν στο Σκουφάκι ζωντανά οι Bill Randen (13/1), Τango With Lions, Nalyssa Green και Λίνα Ζήνα (27/1).

Όμως επειδή όλοι θέλουμε λίγο ηλεκτρισμό στη ζωή μας, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε live τις S.W.I.M., ενώ μετά την εμφάνισή τους, οι Exposed Darlings -δηλαδή η Μαριλένα (Loo) και ο Δήμος Κοσκινάς θα φροντίσουν να μας κρατήσουν ζεστούς πίσω από τα decks.

Τώρα ξέρετε τι θα κάνετε τις Κυριακές.

Skoufaki Unplugged
Κυριακές στο Σκουφάκι (Σκουφά 47-49)
Ώρα έναρξης: 20.00
Έλάχιστη κατανάλωση: 5€
Κρατήσεις: 210 3623867
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.