Ήταν 2012 και το κέντρο της Αθήνας γνώριζε για πρώτη φορά το ZAF. Εκεί, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Ξεχωριστό, χαλαρό, οικείο. Οι φοβερές του μουσικές και η όμορφη διακόσμηση το έκαναν να ξεχωρίσει. 6 χρόνια μετά, κανείς δεν απορεί γιατί . ZAF, πνευματικό παιδί του Ζαφείρη. Ένας άνθρωπος που σημάδεψε τα σχολικά χρόνια με τη θετική ενέργεια που απλόχερα μοίραζε. Έτσι απλόχερα χάρισε και το όνομά του, ένα κομμάτι του έστω. Και επειδή το βαφτιστήρι κάτι θα πάρει από το νονό, έτσι και το ZAF έγινε το πιο φιλόξενο, το πιο καλοδιάθετο, το πιο χαρούμενο spot από όλα. Αυτό που θέλει πάντα να προσφέρει πιο πολλά, να προσπαθεί να εκπλήσσει συνέχεια. Για κάποιους δύσκολο, για το ZAF, καθόλου.

Μέσα σε 6 μόλις χρόνια, 18 διαφορετικά  breakfast και branch menu. 20 διαφορετικές λίστες cocktail. Πάνω από 500 major event με καλεσμένους διάσημους dj και καταξιωμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, όπως όπως τον Ανδριανό Παπαδέα και τον G pal του Best 92.6, την Αννα Αναστασίου και την Claoudia Matola του Pepper, τον Στέφανο Τσιτσόπουλο της Athens Voice και τόσους πολλούς ακόμα. Όμορφες μουσικές, όμορφος κόσμος, ανέμελη διάθεση, χορός μέχρι το πρωί.

Μέρες που κανείς δεν θέλει να τελειώσουν. Μέρες γεμάτες στην κάθε τους ώρα, από νωρίς το πρωί που ο καφές ανοίγει το μάτι  και τα υπέροχα πρωινά δίνουν δύναμη για τη συνέχεια, μέχρι τα απογευματινά, after work cocktail που βάζουν τις σκοτούρες της δουλειάς στην άκρη, αλλά και τις καλοδεχούμενες «γουρουνιές» όπου τα λαχταριστά burger συνοδεύονται με άφθονο κρασί και δροσιστικές μπύρες. 6 υπέροχα χρόνια με μια τρελή παρέα, την παρέα του ZAF. 6 χρόνια που σηκώνουν γιορτή. Γιατί ‘’All We Have Is Now’’. Μότο και κανόνας, στάση ζωής και logo του πιο in bar της Αθήνας. Γι’ αυτό και θα είναι πάντα στην καρδιά μας.

Παρασκευή 18 Μαίου. Το ZAF θα σβήσει 6 κεράκια και ένα all star party στήνεται χωρίς προηγούμενο. Οι καλύτεροι djs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης θα είναι εκεί μοιράζοντας αγάπη και μοναδικές μουσικές, από τις 19:00 και μέχρι το άλλο πρωί. Γιατί άλλωστε, μια φορά γίνεσαι 6.

Στα decks θα βρεθούν: Christo Ζ, Νίκος Διαμαντοπουλος, Aris kokou, Nikko Patrelakis, Dim Pap, Μαρια Παπιδάκη, Αννα Ανναστασιου, Harry Varzabetian, Γιάννης Νταρδης, Κλαουντια Ματολα, Αδριανος  Παπαδέας, Κωστας Ζηκος, Ραφαελλα Ραλλη , Στεφανος Τσιτσόπουλος, Νίκος Δημοπουλος, G-Pal, Τασος Λαμπρακης, Μιρελλα Κ, Pascal, Clubkid, Akis M, και πολλοί ακόμα.

Μαζί θα είναι και το Bosford, το πρώτο ρόζ Gin, χωρίς γλουτένη, που εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο χρώμα του και τους τόνους φράουλας και σμέουρου. Δροσερές, φρέσκες προτάσεις cocktail και πρωτότυπα  G&Ts θα μας περιμένουν και η διάθεση θα φτάσει στα ύψη.

Τελικά, πόσο κρατάει ο έρωτας; 6 χρόνια και τώρα ξεκινάμε…

ZAF: All we have is now!!!!!
Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8