Κριός

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με αλλαγές, μετακινήσεις πλανητών και ένα σκηνικό που δείχνει ότι τα σχέδιά σου προχωράνε. Η νέα Σελήνη στις 7 είναι μια ένδειξη ότι ξεκινάει ένα πρότζεκτ και ότι μέχρι το τέλος του μήνα η εργασία ανανεώνεται, γίνονται νέα ξεκινήματα και αξιοποιούνται ευκαιρίες. 

Η Αφροδίτη, επίσης, μετακινείται στις 10 και θα βρίσκεται πλέον σε ένα άκρως ερωτικό σημείο. Για πολλούς Κριούς, τα πράγματα σοβαρεύουν και η σταδιακή οικειότητα μπορεί να οδηγεί σε μια σοβαρή σχέση. Και τα χρήματα και οι σχετικές συμφωνίες ευνοούνται με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση. 

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, θα βρίσκεται από τις 15 στο απέναντί σου ζώδιο βέβαια και κάποιες φορές οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι μαγικές, κάποιες άλλες όχι και τόσο, θα είναι μάλλον έντονες και θα χρειάζεται προσοχή ώστε να μην διαταραχτούν οι ισορροπίες. 

Η πανσέληνος στις 21 αλλάζει κάτι μέσα σου, γίνεται μια “εσωτερική πρόοδος”, ίσως κάτι σαν μια επανεκκίνηση που σε κάνει να βλέπεις κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο. 

Και τις σοβαρές δουλειές και συμφωνίες μέχρι περίπου τις 25 να τις κάνεις, επειδή από τις 27 ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος