Κριός

Λίγη ησυχία χρειαζόταν, έπειτα από εκλείψεις και ανάδρομους, που τίποτα από αυτά δεν ήταν αρνητικό, αλλά σίγουρα ήταν όλα έντονα, ο Ιούλιος είναι ένας περισσότερο ήσυχος μήνας με πολλά να μπαίνουν στη θέση τους. Η νέα Σελήνη στις 9 φέρνει νέα και ευκαιρίες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια κυρίως και σε φέρνει και περισσότερο κοντά με τους ανθρώπους σου. 

Επίσης αυτόν τον μήνα μέχρι τις 20 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο πιο ερωτικό σημείο για σένα κάνοντας τον Ιούλιο πολύ ρομαντικό. Από τις 21 και μετά θα βρίσκεται στην Παρθένο, σε ένα σημείο που σχετίζεται με την εργασία, την ευεξία, την εμφάνιση, τη φυσική σου κατάσταση. 

Λίγες μέρες μετά η προσοχή σου επικεντρώνεται στην κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τη δικτύωση. Αυτό και λόγω της πανσελήνου στις 23 στον Υδροχόο αλλά και τις επιστροφής του Δία στο ίδιο σημείο στις 28. Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της ευημερίας και έπειτα από ένα διάλειμμα μερικών μηνών θα ξαναβρεθεί στον Υδροχόο για να σε ευνοεί με κάθε τρόπο από εκεί. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος