ΜΟΔΑΗ νέα συλλογή Wanderer είναι εμπνευσμένη από οφθαλμαπάτες

Η νέα συλλογή Wanderer είναι εμπνευσμένη από οφθαλμαπάτες

Οι ανοικτές πλάτες, τα αέρινα φορέματα, τα ethnic prints χαρακτηρίζουν για ακόμη μια φορά τα ρούχα με την υπογραφή της Έλενας Πολυχρονίου.

Όπως η μουσική, η λογοτεχνία και οι τέχνες επηρεάζουν τη σκέψη και το χαρακτήρα μας, με τον ίδιο τρόπο, η Έλενα Πολυχρονίου πιστεύει πως το ντύσιμο μας αποτελεί μια μορφή τέχνης, τον πιο άμεσο ίσως τρόπο να εκφραστούμε.

Το Wanderer ξεκίνησε το 2015 λόγω της αγάπης της για τη μόδα αλλά και της ανάγκη της να εκφραστεί δημιουργικά. Wanderer «είναι αυτός που ζει μια ταξιδιάρικη ζωή, βασισμένη στην ελευθερία και την αγάπη. Είναι ανοικτός σε νέα ερεθίσματα και εμπειρίες, του αρέσει να δοκιμάζει  καινούρια πράγματα, έχει την ανάγκη να εξερευνά τον εαυτό του και τη ζωή».

Οι συλλογές της ξεχωρίζουν για τις κομψές και θηλυκές γραμμές. Πολύ σημαντικό ρόλο για την σχεδιάστρια παίζει φυσικά η ποιότητα των υφασμάτων και η τεχνική του ραψίματος.

«Όλη η διαδικασία της παραγωγής από την αρχή έως το τέλος γίνεται στην Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ. Έχει σίγουρα ένα μεγαλύτερο κόστος αλλά είναι κάτι που δεν θα διαπραγματευόμουν ή θα θυσίαζα».

Στις τελευταίες συλλογές της, αρκετά από τα prints είναι σχεδιασμένα από την ίδια και θα είναι πολύ πιο έντονη η παρουσία τους στις επόμενες.

Το brand της Έλενας Πολυχρονίου αναλαμβάνει custom παραγγελίες. «Έχουν γίνει ρούχα για το θέατρο, για νύφες, για γυναίκες που θέλουν κάτι ξεχωριστό για μία πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους. Γίνεται ένα ραντεβού, συζητάμε, προτείνω κάποια πράγματα με βάση την περίσταση και ξεκινάμε να φτιάχνουμε το ρούχο όπως το έχει ονειρευτεί. Φέτος θα έχω την χαρά να υπάρχουν ρούχα μου στην παράσταση ‘’Ο δρόμος περνάει από μέσα” στο θέατρο Καρέζη».


Μέχρι τώρα έχει παρουσιάσει πέντε συλλογές: AW ’15’16: Bohemian Rhapsody, SS ’16: Citizens of the world, AW ‘ 17: After Dark, SS’17: Ode To Joy και τώρα είναι διαθέσιμη Online και στα συνεργαζόμενα καταστήματα η νέα της συλλογή Fata Morgana. Σε κάθε συλλογή, οι ανοικτές πλάτες, τα αέρινα φορέματα τα ethnic prints μαρτυρούν την υπογραφή του brand.

Η  λατινική λέξη ”mirani” περιγράφει ένα παράξενο παιχνίδισμα της ατμόσφαιρας. «Χάρη σ’ αυτό αντικείμενα, τα οποία στην πραγματικότητα βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά, εμφανίζονται παραμορφωμένα στον ορίζοντα. Η εικόνα τους μεταβάλλεται κάθε λεπτό και τελικά εξαφανίζονται απρόσμενα, όπως παρουσιάστηκαν. Πρόκειται για μία οφθαλμαπάτη που ονομάζεται “Fata Morgana”, γιατί μιμείται τα κόλπα της ξακουστής μάγισσας». Από αυτό το  «παιχνίδισμα» προέκυψε και το όνομα της νέας συλλογής Wanderer.

Η σχεδιάστρια πιστεύει στην ομορφιά της απλότητα, τα ρούχα που σχεδιάζει είναι αυτά που θα φορούσε κι η ίδια και μας προτείνει να τα συνδυάσουμε με skinny jeans, με δερμάτινα και suede μποτάκια, statement κοσμήματα και ζώνες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Wanderer θα βρείτε εδώ, στο facebook και στο instagram
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.