Στα γρήγορα: Από το Las Vegas με αγάπη, πέντε χρόνια μετά τον τελευταίο τους δίσκο, Battle Born, οι Killers επιστρέφουν με τον έκτο τους δίσκο στην Island.

Την ακούσαμε: Με έναν mid-tempo αέρα που θέλει να καταδείξει ένα κάποιο μεγάλωμα και ωριμότητα, η παρέα του Brandon Flowers τιμάει την «παλιοσχολή»: το ομώνυμο του δίσκου opening track «φωνάζει» Bono σε εποχές Achtung Baby, το groove του πρώτου single “The Man” έχει κάτι από Daft Punk, το “Rut” είναι σαφώς μια ωδή στον Freddie Mercury και το single “Run For Cover”, το πιο stadium διαστάσεων και μάλλον καλύτερο κομμάτι του δίσκου, είναι κλείσιμο του ματιού στο «Αφεντικό». Τελικά, όσο ακούς το δίσκο, περισσότερο νομίζεις πως ο Flowers στέκεται μπροστά στον καθρέφτη μιμούμενος τα είδωλα του, παρά πως δημιουργεί. Βέβαια, στην τελική δεν περιμένεις οι Killers να αλλάξουν τη ζωή σου. Αλλά δεν μπορεί παρά αυτοσαρκαστικά να διαβαστεί ο τίτλος του τελευταίου track του album: “Have All The Songs Been Written?”.

Τρέξε μακριά: Αν δεν είσαι άνθρωπος του Red Fm 96.3.

T’ είπες τώρα; «Δεν πας να δεις το Rambo για να αφουγκραστείς την απογοητευτική πραγματικότητα του μιλιταριστικού βιομηχανικού συμπλέγματος και δεν ακούς τους Killers για να νιώσεις τη θλίψη και την κενότητα του rock ‘n’ roll ονείρου.» –Pitchfork

Να τ’ αφήσω; 72/100 –Metacritic

https://www.youtube.com/watch?v=XO7JGfqPB0s