Στα γρήγορα: Αυτό κι αν είναι comeback: 29 χρόνια μετά τον τελευταίο δίσκο τους (Ghost Stories) και πέντε χρόνια μετά την επανένωσή τους, η μπάντα του Steve Wynn κυκλοφορεί νέο δίσκο στην Anti-.

Την ακούσαμε: Από το ελαφρώς ψυχεδελικό opening track “Filter Me Through You”, τίτλος που μοιάζει σχεδόν αυτοαναφορικός, μέχρι το ελαφρώς ποστ πανκ “Out Of My Head” που θυμίζει άλλες εποχές κι από το “Like Mary” που «φωνάζει» Lou Reed από μακριά, μέχρι την συμμετοχή στα φωνητικά της Kendra Smith και original μπασίστριά τους που συμμετείχε στο ντεμπούτο τους, The Days Of Wine And Roses, στο “Kendra’s Dream” όλα μοιάζουν σαν μία απόπειρα απάντησης στον τίτλο του δίσκου. Και η απάντηση είναι «Μέσα από τη νοσταλγία». Στην τελική, “it’s a beautiful dream” που λέει η Kendra στο «όνειρό» της.

Τρέξε μακριά: Αν το μόνο Days of Wine And Roses που ξέρεις είναι αυτό.

Τ’ είπες τώρα; «Εάν οι Dream Syndicate τελείωσαν την καριέρα τους την πρώτη φορά με ένα ημιτελές σημείωμα, τότε το How Did I Find Myself Here? ανοίγει, μετά από τρεις δεκαετίες, ένα ελπιδοφόρο νέο κεφάλαιο.» –Pitchfork 

Να τ’ αφήσω; Λίγη νοσταλγία ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, άστο.

https://www.youtube.com/watch?v=olSsl-sA2eM