ΜΟΔΑLemon Poppy Seed: Αφήστε να φυσήξει νέος άνεμος στα μαλλιά σας!

Lemon Poppy Seed: Αφήστε να φυσήξει νέος άνεμος στα μαλλιά σας!

Στην Πρωτογενούς θα βρείτε βιρτουόζικα ψαλίδια που σας μεταμορφώνουν.
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Μάντζαρης
1

Έχουμε ακούσει τόσα για τους περίφημους βοστρύχους κούρων και κορών, στους οποίους γλύπτες και ποιητές αφιέρωσαν τόπο στα έργα τους. Από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα, η κόμη έχει απασχολήσει όλους μας. Είναι ένα από τα πιο ορατά κομμάτια πάνω μας, το σχήμα της λέει πολλά για το χαρακτήρα μας, η καθημερινή της κατάσταση για την ψυχική μας διάθεση, η υφή της προδίδει τον τρόπο ζωής μας και το χρώμα της τον τρόπο σκέψης μας.

2

Επισκεφθήκαμε ένα από τα πλέον υψηλού design κομμωτήρια της πόλης που, εκτός από την απαραίτητη διαδικασία ‘κοψίματος’ των μαλλιών, δίνουν στους επισκέπτες αυτό που πραγματικά χρειάζονται για τη μορφοποίηση και την περιποίησή τους. Το Lemon Poppy Seed είναι ένα κομμωτήριο που συντάσσεται με τα βρετανικά πρότυπα και φέρνει στα μαλλιά σας ένα διαφορετικό, ευρωπαϊκό αέρα και τόνο. Έχει και δίνει ύφος. Έχει εντρυφήσει επιστημονικά στη γεωμετρία, το χρώμα, τους όγκους, τις γραμμές και το στυλ. Προσφέρει μία τεράστια γκάμα επιλογών απέναντι στις πιο απαλές φόρμες των μεσογειακών κουρεμάτων που δε διαθέτουν τόσο έντονο χαρακτήρα, σχήμα και δομή. Ο χώρος, μέσα στον οποίο πρόκειται να σας περιποιηθούν, σε καμία περίπτωση δε θυμίζει τα μικροαστικά κομμωτήρια από τα οποία, συνήθως, φεύγουμε με δάκρυα στα μάτια από την κακοποίηση της αισθητικής μας και την ακύρωση όλων των σημαντικών μας ραντεβού για μία εβδομάδα τουλάχιστον!

3

 Τι θα βρείτε εδώ; Σίγουρα το στυλ σας. Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι κομμωτές γνωρίζουν και μπορούν να υποστηρίξουν ένα και μόνο ύφος. Δύσκολα θα βρείτε κάποιον που να ξέρει πραγματικά από μόδα, μουσική, ύφος και τάσεις ανά τις δεκαετίες. Επίσης, ακόμη πιο δύσκολα θα βρείτε κάποιον που ανάλογα με την κινησιολογία σας, τις εκφράσεις του προσώπου σας, τα παπούτσια, το λόγο, τον τρόπο που πιάνετε τα μαλλιά σας ή προβάλλετε το καθημερινό σας χτένισμα και φορμάρισμα να μπορεί να σας κατευθύνει στην ιδανική για εσάς επιλογή. Να μπορέσετε επιτέλους να βρείτε και να κατασκευάσετε την ιδανική κορνίζα μαλλιών που θα πλαισιώσει τόσο το πρόσωπο όσο και την προσωπικότητά σας. Ο κομμωτής εδώ είναι ένας κατά παραγγελία καλλιτέχνης ο οποίος ξέρει πολύ καλά πως να σας ‘στεφανώσει’ όπως επιθυμείτε.

5

 Παράλληλα, στο Lemon Poppy Seed θα εκπαιδευτείτε στο να έχετε όμορφα, περιποιημένα και υγιή μαλλιά γιατί τα μαλλιά, ευθέως αντίστροφα με τη γυναίκα του Καίσαρα, πρέπει όχι μόνο να φαίνονται αλλά και να είναι υπέροχα. Επειδή εδώ γνωρίζουν πολύ καλά την αξία τους, οι έμπειροι επαγγελματίες φροντίζουν να τους συμπεριφέρονται όπως τους αρμόζει χωρίς να χρησιμοποιούν επιθετικές μεθόδους που θα βλάψουν την ευημερία και τη μακροημέρευσή τους. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται, άλλωστε, είναι τα πλέον εξειδικευμένα και η γενικότερη οικονομική ύφεση δεν έχει επηρεάσει στο ελάχιστο την ποιότητά τους.

7

Οι συνήθειές σας, η προσωπογεωμετρία σας, ο σωματότυπός σας και οι επιθυμίες σας οδηγούν το χέρι και τα «αιχμηρά πινέλα» του  Lemon Poppy Seed. Οι πελάτες έχουν πολλαπλές παροχές και μια βόλτα από το χώρο τους θα σας κατατοπίσει πλήρως πάνω σε κάθε σας απορία, έτσι ώστε να καθίσετε έπειτα ήρεμοι πάνω στην καρέκλα των μεταμορφώσεων του λεμονάτου παπαρουνόσπορου. Ναι, κι εμείς είχαμε περιέργεια για την αρχική ιδέα πίσω από το όνομα αλλά αυτό, μάλλον, αποτελεί ένα μυστικό για όσους εργάζονται εκεί και δε μένει παρά να δώσει ο καθένας μας τη δική του προσωπική ερμηνεία απέναντι σε αυτόν τον άκρως αισθησιακό οπτικά και οσφρητικά τίτλο.

9

Αν είστε από αυτούς που ψάχνετε…κάτι, χωρίς απαραίτητα να είστε σίγουροι τι είναι αυτό, εδώ θα του δώσουν όνομα, σάρκα και οστά. Ζητήστε τους τα πιο δύσκολα κουρέματα που απαιτούν ακριβές και πειθαρχημένο χέρι. Είναι το αγαπημένο τους καθ’ότι αγαπούν την πρόκληση. Μάλλον τους έχουμε κουράσει αρκετά εδώ στην Ελλάδα που στην πλειοψηφία μας τους ζητάμε ένα κόψιμο 0,75 πόντου (μην το αρνηθείτε, δεν ωφελεί). Είναι μάλλον καιρός να αφεθούμε στα χέρια τους και να ανακαλύψουμε την πραγματική εκείνη περσόνα μας που τόσο καιρό κρύβαμε κάτω από στρώσεις άμορφων μαλλιών. Εκείνοι με τη σειρά τους θα μας προσφέρουν σφιχτά σχήματα που κρατάνε τη φόρμα τους για πολύ καιρό. Έχουν έναν τρόπο να μένουν αξέχαστοι στα μαλλιά μας.

4

Κι αν ακόμη θυμάστε τις ώρες μαρτυρικής αναμονής στις πολυθρόνες των σαλονιών των κομμωτηρίων, τότε μπορείτε να τα διαγράψετε από τη μνήμη σας διαπαντός. Στο Lemon Poppy Seed, γίνονται events σε συνεργασία με διάφορα cocktail bar της πόλης, μπορεί να πετύχετε τις βραδινές ώρες dj, να έχετε την κατάλληλη μουσική επένδυση ανάλογα με την ώρα της ημέρας και, γενικώς, να βιώνετε πολυαισθητηριακά το χρόνο που αποφασίσατε να αφιερώσετε στην προσωπική σας φροντίδα.

6
8

Δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζεται για κάποια guest εμφάνιση ένας κορυφαίος εκπρόσωπος των κομμωτών, όπως για παράδειγμα ο Mr Ducktail που αναμένεται για ένα διήμερο το Μάρτιο, ή ακόμη και ομάδες κομμωτών από διάφορες πόλεις εκτός συνόρων στα πλαίσια ενός διαλόγου πάνω στην ομορφιά ανά τους πολιτισμούς. Σημειώστε, τέλος, πως κάθε Πέμπτη οι πύλες παραμένουν ανοιχτές έως τις 23.00 και αφήστε κατά μέρος τις δικαιολογίες πως η έλλειψη χρόνου είναι εκείνη που σας έχει κοστίσει το προσωπικό σας στυλ. Σκεφτείτε καλά τι θέλετε και επισκεφθείτε τους. Και αν δεν ξέρετε τι θέλετε, εμπιστευθείτε τους.

Lemon Poppy SeedΠρωτογενούς 7, Ψυρρή, Τηλ.: 210 323 8207

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.