ΕΞΟΔΟΣΗ πιο Χοροστασιακή ταράτσα του κέντρου επέστρεψε με μια έκπληξη

Η πιο Χοροστασιακή ταράτσα του κέντρου επέστρεψε με μια έκπληξη

Πλέον τα βράδια που ξημερώναμε στο bar της Σκουλενίου, με θέα τον Λυκαβηττό, θα γίνουν και μέρες που ξημεροβραδιαζόμαστε στους φρεσκοανακαινισμένους χώρους του.

Το ξέρουν οι παλιοί και το μαθαίνουν συνεχώς οι νεότεροι. Το στέκι της Σκουλενίου στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μεταμορφώνεται και μας ξανασυστήνεται. Ένα καινούργιο, ολόφρεσκο project ανανεώνει το 22 ετών πλέον, τριώροφο Χοροστάσιο που βρίσκεται σταθερά, μία ανάσα από την Πλατεία Κλαυθμώνος. Οι δεινοί χορευτές έκαναν υπομονή σχεδόν ενάμιση χρόνο, μέχρι να ξαναδούν στις 30 Αυγούστου τις πόρτες στο Χοροστάσιο ανοιχτές και δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο το μέρος που τους έχει σερβίρει τις καλύτερες ιστορίες με θέα τον ερωτικό λόφο του Λυκαβηττού. Η ευχάριστη έκπληξη ωστόσο είναι πως έρχεται και μια καινούργια προσθήκη. 

Όταν εσύ απολαμβάνεις από το πρωί την θέα και το αεράκι σε μια ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας, γιατί να μην δώσεις την ευκαιρία και στον κόσμο να χαλαρώνει κάποιες ώρες της ημέρας εκεί; Μάλλον κάτι τέτοιο θα σκέφτονταν ο Κώστας Παραράς μαζί με τον Πέτρο Βαμβακούση και αποφάσισαν να το κάνουν πράξη. «Πρώτη φορά θα σερβίρουμε και καφέ στην ταράτσα μας» μου λέει ο Πέτρος Βαμβακούσης μπροστά στην ξύλινη μπάρα, προσθέτοντας ότι δεν αλλάζει κάτι, απλά συμπληρώνουν ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ, με τη λογική να γίνει all day bar, εξυπηρετώντας ολημερίς κι οληνυχτίς τις ανάγκες του κόσμου.

  

Πλέον μπορούμε να ευχαριστηθούμε την ηλιόλουστη ταράτσα-σύμβολο, αγναντεύοντας τον Λυκαβηττό, από τη μία το μεσημέρι, με ένα καφέ ή ένα snack μετά το γραφείο και να λιώσουμε τις σόλες μας και τα κορμιά μας στο dancefloor που ετοιμάζεται στον πρώτο όροφο, μέχρι να ανατείλει ξανά ο ήλιος. 

Όταν δεν θα κάνει πια τόση ζέστη, θα μπορούμε να χουχουλιάζουμε στον ατμοσφαιρικό δεύτερο όροφο, με τους έντονα βαμμένους μπλε τοίχους, το «κρεμασμένο» DJ booth και την αφ’ υψηλού θέα στο dancefloor, του οποίου το πάτωμα προβλέπεται να γρατσουνιστεί πολύ σύντομα από τις χορευτικές φιγούρες των ανυπόμονων θαμώνων του. 

Το Χοροστάσιο, μία εναλλακτική στάση για καφέ ή για χορό, θα λειτουργεί τον κάθε όροφό του ξεχωριστά, κατά βούληση, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις διαθέσεις. Οπότε τις καθημερινές θα λειτουργεί πιο «μπαρίστικα» και ζεστά ο δεύτερος με τον Dj, ενώ τα ΠΣΚ θα ανοίγουν και οι τρεις όροφοι. Τα βράδια εκεί δεν αλλάζουν ποτέ, τα cocktails και τα ποτά στην ξύλινη μπάρα είναι θεσμός, εικόνα που συμπληρώνεται από κορμιά που λικνίζονται ενώ γνωστοί DJs δίνουν το ρυθμό.

«Τα πρώτα βράδια μας την καινούργια σεζόν ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα» σχολιάζει ο Πέτρος Βαμβακούσης, πράγμα που θα επιβεβαιώσει όποιος παλιός βρεθεί ξανά στα ίδια τα λημέρια. 

Χοροστάσιο, Σκουλενίου 2, Πλ. Κλαυθμώνος.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.