Στα γρήγορα: Ενδέκατος δίσκος για τον Ariel Pink τρία χρόνια μετά το pom pom τον οποίο αφιερώνει στον 60s μουσικό Bobby Jameson που πέθανε το 2015 και με συμμετοχή του Dam-Funk (“Acting”).

Την ακούσαμε: Με γνώμονα το lo-fi, ο Ariel Pink δημιουργεί ένα ηχητικό κολάζ που παρά τα πολλά διαφορετικά στοιχεία, κρατά εν τέλει μία ενιαία αισθητική, σε έναν concept δίσκο που «γυρίζει» γύρω από τον Bobby Jameson. Μουσικά σε αυτόν μπορεί κανείς να ακούσει από κατάλοιπα των Smiths με λίγο goth αέρα (“Feels Like Heaven”), μέχρι tracks που χρωστάνε στους Talking Heads (“Santa’s In The Closet”) και από tracks βουτηγμένα στο 60s surf rock (“Dedicated to Bobby Jameson”) μέχρι την σαφή αναφορά στο “Video Killed The Radio Star” των Buggles (“Time To Live”). Δεν λείπουν βέβαια και οι πιασάρικες μελωδίες όπως στο πρώτο single του δίσκου “Another Weekend”, το funk και old school hip hop πέρασμα στο “Acting” με τη συμμετοχή του Dam-Funk κι η ειλικρινής εκδήλωση αγάπης στον Bobby Jameson (“Do Yourself  A Favor”).

Τρέξε μακριά: Αν δεν τρέφεις καμία αγάπη για περασμένες δεκαετίες. 

Τ’ είπες τώρα; «Αν το pom pom ήταν μία full-stage παραγωγή με όλους τους gonzo χαρακτήρες από τον κατάλογο του Pink, το Bobby Jameson σηματοδοτείται από την μοναξιά: ένας άντρας, αδιάκοπος, που ακολουθεί τις σκέψεις του όπου αυτές τριγυρίζουν.» –Pitchfork

Να τ’ αφήσω; 77/100 –Metacritic

https://www.youtube.com/watch?v=nwe76N7J0EI