Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPIRITS

Back to the Roots Week: Αυτή την εβδομάδα δοκιμάστε ποτά και γεύσεις που θα σας γυρίσουν πίσω στις ρίζες σας

Από τη Δευτέρα 14 και μέχρι τις 20 Μαΐου, η εβδομάδα Back to the Roots Premium Spirits πραγματοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δείτε τα bar που συμμετέχουν.

Τη Δευτέρα 14 Μαΐου και μέχρι τις 20 Μαΐου ξεκινάει η εβδομάδα Back to the Roots. H φιλοσοφία της συγκεκριμένης ενέργειας στηρίζεται στην ανάγκη για επιστροφή στις “ρίζες” και φέρνει στην επιφάνεια παράγοντες όπως η απλότητα και η φυσικότητα.

Σε αυτά τα στοιχεία άλλωστε βασίζονται και οι αρχές της Roots, της οικογένεια των τεσσάρων ελληνικών premium liqueurs (ROOTS MASTIC, ROOTS KANELA, ROOTS RAKOMELO, ROOTS DIKTAMO).

Τα bar που συμμετέχουν από την Αθήνα είναι: Big Spoon, Bootleg, Bank Job, Bartesera, Brokies Moodbar, Couleur Locale, Dalliance House, Meerkat, Garazaki, Streetwise, Feedel, Rey Pablo, Spiti bar, White Spoon, Aπό τη Θεσσαλονίκη: Vogatsikou, Γοριλλας, U-Bar Project, Μέντα cafe, Tribeca, ενώ υπήρξαν και συμμετοχές από την υπόλοιπη Ελλάδα: Spitaki – Ιωάννινα, Ios palace, Μargarita bar – Ιος, Kellari pro – Αλεξανδρούπολη, Gallaria – Παραλία Παντελεήμονα – Πιερία, Pura Vida – Χίος, Mylos – Kάστος, Blue Gin , Ιωάννινα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι πελάτες των συγκεκριμένων μπαρ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 3 cocktails με Roots, δοσμένα με απλό και φυσικό τρόπο, τα οποία θα διηγούνται την ιστορία για τις ρίζες των ανθρώπων πίσω από τη μπάρα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες στα πλαίσια της εβδομάδας. Την Πέμπτη 17/5 στο White Spoon το Χολαργό θα πραγματοποιηθεί συναυλία των “ΓΙΟΡ ΛΩΚΑΛΣ – μουσικοί της διπλανής πόρτας” Vol. 2, σε Acoustic Live Sessions, με τους Katerine Duska | Pelion Rivers | Amalia | Gautier Velissaris, ενώ την Παρασκευή 18/5 θα πραγματοποιηθεί συναυλία των Acoustic view στο Rey Pablo στο Μαρούσι.

Μπορείτε να δείτε τους συμμετέχοντες και τα cocktail τους στο https://www.backtotherootsproject.com/
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.