Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΓΕΥΣΗ

O «θείος Λεωνίδας» και η ΒΕΡΓΙΝΑ σε κοινή διαδρομή

Η αγαπημένη ελληνική μπύρα αλλάζει εικόνα, κρατώντας όμως αναλλοίωτη τη μοναδική της γεύση.

Πώς φτιάχνεται ένα καλό πιάτο; Μα, όπως φτιάχνεται και η ΒΕΡΓΙΝΑ. Με καλή πρώτη ύλη και μεράκι. Αυτό λέει, ο master chef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος κι εμείς δεν μπορούμε να τον αμφισβητήσουμε.

Άλλωστε, καθετί που φτάνει στο τραπέζι μας, οφείλει να έχει φτιαχτεί με εκλεκτά υλικά και μπόλικο πάθος, για να είναι μεγαλύτερη η απόλαυση. Είτε πρόκειται για ένα πιάτο φαΐ, είτε για τη δροσερή μπύρα που θα το συνοδεύσει. Η μπύρα ΒΕΡΓΙΝΑ έχει μείνει πιστή στις αξίες που την έκαναν αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων. Εδώ και πολλά χρόνια ξεχωρίζει για την εξαιρετική γεύση που της χαρίζει η βύνη Θράκης, από την οποία φτιάχνεται, για την τεχνογνωσία, αλλά και για το μεράκι των ανθρώπων της. Όλα αυτά με αποδεδειγμένη συνέπεια και αγάπη.

Το 2020 όμως, η μπίρα ΒΕΡΓΙΝΑ αποφασίζει να αλλάξει. Όχι αξίες και γεύση, αλλά εμφάνιση. Το λιοντάρι αποκτά πια το χαρακτήρα του θυρεού, ενώ το νέο λογότυπο γίνεται κεντρικό σημείο στην οργάνωση της ετικέτας, με σύγχρονη, μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα στιβαρή γραφή. Οι παραδοσιακές αξίες της ζυθοποίησης, η προέλευση και ο craft χαρακτήρας της ΒΕΡΓΙΝΑ συνδυάζονται με δυναμικά εικαστικά στοιχεία στις νέες συσκευασίες, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στην εικόνα της.

Σε αυτή την εξέλιξη η ΒΕΡΓΙΝΑ έχει σύμμαχο το Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που έχει καταφέρει με τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και τον απολαυστικό του χαρακτήρα, να γίνει ένας από τους αγαπημένους σεφ του ελληνικού κοινού. Γνώστης της γεύσης, αλλά και κουλ τύπος, είναι εκείνος που θα ήθελες να πίνετε παρέα μια παγωμένη ΒΕΡΓΙΝΑ σε κάποιο ελληνικό νησί. 

Η ΒΕΡΓΙΝΑ έρχεται σε έξι ξεχωριστές γεύσεις, για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, ενώ πλέον βγαίνει και σε alcohol free εκδοχή, για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τη μοναδική της γεύση, χωρίς όμως να καταναλώσουν αλκοόλ. Τώρα ξέρετε πως να την αναζητήσετε για να απολαύσετε όπου και αν είστε την γεύση μιας αυθεντικής ΒΕΡΓΙΝΑ lager χωρίς αλκοόλ.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.